Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ова eleventh hour договарање... Тури му. За пола саат ќе излезам да се шетам, да зиам патики со мене? Прецизирано е местото и времето? Да ви остаам мое бројче?

Еј ама лошо фудбал немаме..

Ако сум прва смена во недела ќе дојдам на фудбал заедно со другар ми @Boki.Mkd Но тоа не е 100 сигурно до вечер ќе ви кажам за сигурно доколку ви требаат играчи...

Чекај 6373826351 часа не може договор да падне и сериозни сте дека сега за 15 мин ќе се договорите?
И да падне некој договор јас неам шанси да дојдам. Од сабајле ништо не понесов со мене а од карпош до маџари да идам за патики да зеам и после да се враќам назад заборави. Незнам како уште имате нерви да се замарате кога од кај мене се гледа дека нема да се игра. И уште 100 пати да потенцирате дека е убаво времето и дека сакате да се истрчате никој не пресече да речете од толку таму и готово. ПС нема ни фудбал
Заклучок ќе се чека друга недела со убаво време и подобра организација
Sent from летечи пингвин

Затоа златен термин, нема вакви пиздарии да се дешаваат. :)

Ајде јас идам у трговски од Рибок ќе зеам еден добар фудбал, @Fastforza нека каже време и место и да се истрчамe

Пиздарии се дешаваат пошо луѓето се максимално неозбилни. За друг ден сметајте на мене. Лејтр.

Некој да не' подели на тимови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom