Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Епа земи го и дојди утре коа ќе играме
Sent from летечи пингвин

ја не можам утре да дојдам, барајте чаре за топка..

викаат подобро да го земеме како прва опција оној терен кај католичка црква, иначе сигурно ли ќе се игра да не доагам за џабе зашто на следен фудбал одма го носам и ножот за еуро крем со мене има сите да ве коЉам

Вадеше фудбал од ранец Вуксан кога игравме у Блаже, ако го игра тој на асфалт :)

Вадеше фудбал од ранец Вуксан кога игравме у Блаже, ако го игра тој на асфалт :)
заборави, секогаш играме со неговиот во блаже и има кажано дека со тој играње на асфалт нема уште пред да го прашаме.
И поштујем тоа

Е ако не играме денеска значи не знам, легенди. Иначе тој кај Католичка зафатен да не биде, особено приквечер од моето искуство. Ваљда нема да е толку лош тој позади Градежен.

За во недела се пријавувам незнам кој сум по ред.

луѓе неможам денес, ми искочи работа.. АКо завршам у меѓувреме, ќе пишам

За денес што бидна луѓе? Ако уште е фрка за фудбалот, треба да ми донесе другар накај 15:30 два фудбала, ќе видам кој е во подобра функција и ќе ви пишам да тргнете сите од дома, не гледам друг начин..

Тие што се пријавија за надвор се:

@Fastforza
@KembaW
@Mich0MKD (ама кажа дека најверојатно нема да дојде)
@Atso
@blanco
@Cthulhu^
@BoosterFa
@ZhikoFA7
@Castiel
@wiksa
@Корисничко име: (не потврди мислам дека)

Ко што гледам 9 сме(без корисничко име) па некој нека викне другар барем 10 души да бидеме :D И останува горенаведените да потврдат дали можат да играат

Ништо од фудбаливе другарчиња, сега се слушнав со другаров до 5 бил на работа го остаиле прекувремено баш денес.. барајте друго чаре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom