Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
абе ајде јас што некое време ме немаше ама исто ептен го снема и @momak
@Stefan-kobe наредна недела доаѓаш???
Брат не можам ништо унапред да кажам, може утакмица тоа време да ми стават. Ќе известам во текот на неделата.

Ако веќе така гледаме може да пробаме пак со 4 тима за 2 саати ако е празен терминот од 3 :)
Инаку неам ништо против играње и на 10 мин, ама сепак би ја застапувал онаа играш 2 трета одмараш како што бевме на работнички.
Пратено од статичниот користејки тонско бирање

Дечки да прашам уште еден другар за голман? зашто гледам дека само @TheWhiteMamba е пријавен да брани. Па може во тој случај ќе се соберат доволно играчи за 3 тима. До сега има пријавено 13 играчи значи фалат уште 3ца :)

nemozel nedelava, ama moze da go prasame kavaguci

Последно уредено:
1. @Castiel
2. @wiksa
3. @Del Piero best 10
4. @Fiend
5. @Корисничко име:
6. @Fastforza
7. @Dr.House
8. @RickyLFC9
9. @ob1
10. @BoosterFa
11. @Fantastico
12. @Saeta Rubia
13. @Zaba mali
14. @Mich0MKD

голмани:
@TheWhiteMamba

Дај прашајте го и Кавагучи дали ќе може да дојде да брани, и ако може да најдеме уште еден играч и ќе имаме точно 3 тима па нема никој да биде на тросет. За форматот на играње ќе се договориме јас предлагам 2 дадени гола, ако за 10 мин. никој не даде 2 гола тогаш испаѓа оној што игра 2ра последователна утакмица. И секако на секоја 2ра утакмица да се искача без разлика дали си тепал цело време или не за да се пробаат и другиве екипи меѓу себе.

Некој од играчиве да не дружат @karamela123 @Biomage @NomoregameS @momak @Kaiser @KembaW @Шурикен на овие ми текна што доаѓаа така почесто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom