Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Momci znam deka ne e fer i vtor pat vi otkazuvam ali ovoj pat e zdravstveno, valjda site imate slusnato za problemot vo malata sala kade sto igra MZT i denes zavrsiv na ocno i dobiv preporaka od lekar 1 nedela pauziranje od bilo kakva sportska aktivnost. Taka da, izvinete uste ednas od mene..

Дечки уште од прееска му се јавив на дечкото, потврдено е за у недела.
Апдејтирајте си го списокот пошто бајаѓи луѓе откажавме, да не испадне 2 без 3ца да дојдете, али глејте да се соберете пошто толку кукавте за редовен термин, а и на дечково јас му реков да ни остане редовен, па сеа не бива уште од втор пат да откажеме :D

@Fastforza Планирам да седнам малку да учам во недела, али голема е веројатноста дека ќе ме мрзи, така да можно е да идам да гледам. :icon_mrgr: Ќе ти кажам барем 2-3 саати пред утакмицата.

ако фалат играчи за у недела кажете да бараме што побрзо!

Еве пријавите се кој доаѓа 100%
1. Dr. House

Последно уредено:
1. @Castiel
2. @wiksa
3. @Корисничко име:
4. @Dr.House
5. @RickyLFC9
6. @ob1
7. @Fantastico
8. @Saeta Rubia
9. @Zaba mali
10. @Biomage
11. @KembaW

Ко што видов убаво, овие се пријавените

Ако не се пријави никој, јас ваљда ќе играм едино откажав пошо имам болки у десната нога :D Али ќе пробам да ја средам до недела :D
Имаш десна нога :eek:??? не сум приметил :D
Гледај среди се таму не забушавај ке неам партнер у одбрана.

1. @Castiel
2. @wiksa
3. @Корисничко име:
4. @Dr.House
5. @RickyLFC9
6. @ob1
7. @Fantastico
8. @Saeta Rubia
9. @Zaba mali
10. @Biomage
11. @KembaW

Ко што видов убаво, овие се пријавените

Ако не се пријави никој, јас ваљда ќе играм едино откажав пошо имам болки у десната нога :D Али ќе пробам да ја средам до недела :D
Ќе ти ја средам ја у недела:coffee:

Па веќе 3-4 партии по ред некој ме сече така да ништо чудно :D

Ко што гледам никој не се пријави наместо мене така да.. ако не да се поделиме. :D

Бели:
1.Fastforza
2.
3.
4.
5.
6.

Црни:
1.
2.
3.
4.