Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум за.
Само што тешко во СЦ Аеродром дека ќе можеме да најдеме фиксен термин што ќе го држиме редовно.
Сепак мислам дека ќе треба да побараме друг терен.

И јас сум за редовен термин, на 2 месеци максимум еднаш би отсуствувал само...
@ob1 ти си од моја, ми отече ногата нема шанси против тебе да играм :mad:

И јас сум за редовен термин, на 2 месеци максимум еднаш би отсуствувал само...
@ob1 ти си од моја, ми отече ногата нема шанси против тебе да играм :mad:
Леле извини уште еднаш брат, стварно не беше намерно.
Башка рачунајте дека ако се нафаќаме за редовен термин, тогаш тие што се пријавени да доаѓаат, а не да заебуваат од мрза или такви глупости (секако некад нема да се може и тогаш нека се каже на време за да знаеме да најдеме играч што ќе го смени).

Vo otsustvo na Riki vcera nemav mnogu rabota,na castiel mu treba partner vo napadot za da funkcionira :D
Тоа дека @Stefan-kobe e педерче и не доаѓа да игра... па немам соиграч во нападот...да дојде еднаш да игра да видите како играат сеоски икарди и сеоски инзаги...какви голови ќе паѓаат...дури и ти нема да не спречиш :D

Тоа дека @Stefan-kobe e педерче и не доаѓа да игра... па немам соиграч во нападот...да дојде еднаш да игра да видите како играат сеоски икарди и сеоски инзаги...какви голови ќе паѓаат...дури и ти нема да не спречиш :D
Ај неделава да пројде па ќе се договориме. :D

абе јас сум заинтересиран, али не би можел да кажам со сигурност дали би бил редовен.. Ако е само еднаш во неделата (недела во 4) тогаш би доаѓал да не речам 3 недели од 4 недели во месецот :)

абе јас сум заинтересиран, али не би можел да кажам со сигурност дали би бил редовен.. Ако е само еднаш во неделата (недела во 4) тогаш би доаѓал да не речам 3 недели од 4 недели во месецот :)
Па за еднаш неделно е муабетот ...и за тој термин ако ни се ослободи кај што игравме сега супер ќе биде...ако не ќе видиме и друго место ќе бараме...

Ај до четврток да се собереме, ако се собереме, @TheWhiteMamba ќе ѕвони во СЦ Аеродром да види дали го откажале пак терминот, ако не го откажале тогаш ќе ѕвони во Мондано да види дали имаат слободен термин за НЕДЕЛА, 16:00 часот.

1. ob1

Проба пак вчера со клизач да ме сопре ама не му успеа :sneaky:

Мамба не одговара на тоа што го пишав на претходната страна пошо знае дека сум у право :icon_lol: :D
Како бе у право, бегај таму :D

Една статива мислам дека имавте, и тоа беше, другото се ви отидоа преку/до гол. Другото јас нешто ви фатив, а што да ви праам кога на два пати бев на земја, ни на тебе ни на Маринети мислам дека беше, не ви текна да ме лобнете, немаше шанси да ја фатам. Ти проба да ме лобнеш дури откога станав јас, ама нема, не поминуваат такви фрљотки кај мене :cool:

Не е тоа среќа, тоа е вештина на голманот и неснаодливност на напаѓачот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom