Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам фудбал еден, али многу е лош. Можно е и да треба да се напумпа.
Иначе ја сум тежок просек, и немам доволно кондиција. После 20та минута јазикот до земја ми е. :)

па тргни некој од тие другите со * шо се, ионака и нив не ги знаеш така да исто ти се фаќа. вака како да ти кажам кое ниво, појма неам, просечен играч од среден ред.
Па имаат 2ца одлични у среден ред, ете и уште еден од кај нив го дознавме. Би те трампал за друг ама еве ти со * другаров @ob1 исто па сменете се. Веројатно мема многу да се наруши балансот што пробував да го направам.

Па имаат 2ца одлични у среден ред, ете и уште еден од кај нив го дознавме. Би те трампал за друг ама еве ти со * другаров @ob1 исто па сменете се. Веројатно мема многу да се наруши балансот што пробував да го направам.
@Saeta Rubia не доаѓај другар се просеци у екипа сум ги наредил. :-)

@Saeta Rubia не доаѓај другар се просеци у екипа сум ги наредил. :)

Важно е да изиграме да се дружиме и да истрчаме.
Шурикен е далеку од просек ! А последно време паѓа фер фудбал онака другарски.
Така да сите дечки се супер.

Абе вие состави направивте, формации измисливте, топла вода откривте, а најбитната работа не ја спомнавте, топка! Имаме ли фудбал за играње или ќе играме со партали? :D

Кој сакаше да се смени? Ја можам да се сменам така и така не ми прави разлика дали ќе играм од страната на белите или на црните, и онака не знам никој! :)

Кој сакаше да се смени? Ја можам да се сменам така и така не ми прави разлика дали ќе играм од страната на белите или на црните, и онака не знам никој! :)

јас, дека знам барем 1 од Белите. а и иам Босна и Херцеговина гостински бел дрес :icon_lol:

Мислам дека сме многу слаби вака, сериозно. Чим и Оби не е кондициски спремен, ќе го јадеме на дебело.

Важно е да изиграме да се дружиме и да истрчаме.
Шурикен е далеку од просек ! А последно време паѓа фер фудбал онака другарски.
Така да сите дечки се супер.
Па далеку е шурикен од просек остава празен гол мисли напаѓач е :-)
Морав да се нашалам се надевам не се лути Ноер.
Абе вие состави направивте, формации измисливте, топла вода откривте, а најбитната работа не ја спомнавте, топка! Имаме ли фудбал за играње или ќе играме со партали? :D
Брат што ќе ни бе топка ќе си инсталираш фифа на телефон и ќе играме на инфраред.

Значи уште топка и судии фалат. :-)
Вториве небитни, ама за топка пожелно е некој што има да донесе.

Ob1 ако не си до толку спремен да браниш ако не па ќе се смениме покасно?

Кога ќе ги склопите у целост тимовите, пишете ги на крај уште еднаш за да не згреши некој со маицата.

y6e5uvyh.jpg

Бирајте што сакате ај :)
Чим нема никој топка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom