Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
На исто место играме како прошлиот пат така?

Ако има некој што играл со сите што сме нека направи, така најдобро ќе се знае, ја не сум играл никад со Stefan-kobe, ob1, WiZaRd, Biomage, Harry Potter и Тетекс фан ^.

Тим црни
@Saeta Rubia
@Шурикен
@wiksa
@Stefan-kobe (до тука сме мислам дека рамномерно поделени, )
@Biomage *
@Harry Potter *

Тим бели
@Cthulhu^
@Тетекс фан ^
@Castiel
@RickyLFC9 (до тука сме мислам дека рамномерно поделени)
@ob1 *
@WiZaRd

Овие што се означени со * не ги познавам па се ставени рандом, би требало да сме добро и рамномерно поделени, баро оние што ги познавам се.

Последно уредено:
Епа еве може ја и @Harry Potter да ги смениме местата, да знаете дека ја сум прилично офанзивно ориентиран само.

Абе да те споиме не е проблем, само кажи одприлика на кое ниво си за да знам кого да тргнам од кај нив. да не биде едната екипа премногу јака па. Тие што ги знам гледав да ги поделам колку можам подобро за да нема големи разлики и да нема желба за надигрување.[DOUBLEPOST=1406549847][/DOUBLEPOST]
Епа еве може ја и @Harry Potter да ги смениме местата, да знаете дека ја сум прилично офанзивно ориентиран само.
Не скокај одма јас сум на твое ниво јас и ти у исти тим и дебакли ке бидат тие 16-4 пред некоја недела ке бидат како лесен пораз :)[DOUBLEPOST=1406550018][/DOUBLEPOST]Плус @Stefan-kobe ти е класа дефанзивец намерно е ставен да те чува тебе.

Абе да те споиме не е проблем, само кажи одприлика на кое ниво си за да знам кого да тргнам од кај нив. да не биде едната екипа премногу јака па. Тие што ги знам гледав да ги поделам колку можам подобро за да нема големи разлики и да нема желба за надигрување.[DOUBLEPOST=1406549847][/DOUBLEPOST]
Не скокај одма јас сум на твое ниво јас и ти у исти тим и дебакли ке бидат тие 16-4 пред некоја недела ке бидат како лесен пораз :)[DOUBLEPOST=1406550018][/DOUBLEPOST]Плус @Stefan-kobe ти е класа дефанзивец намерно е ставен да те чува тебе.
неможе рики од наша, да го напуниме како што ке ги напуниме ливерпул сезонава :)

edit: се шегувам, може да почнеме вака па ако сме ептен дисбалансирани првите 5-10 мин може да се измешаме и таму..

Последно уредено:
WizarD e дечкото што беше со мене прошли пат влезе од клупа играше малку

У 18:30 така? Немој некој да не дојде. Топка имаме?

Добро и волшебников гоноткривме само уште @Harry Potter да се изјасни за неговите квалитети и да знаеме за кого може да го смениме, веќе поднесе барање за трансфер а сеа е трансфер период па може и добра цена ќе му извадиме.

Абе да те споиме не е проблем, само кажи одприлика на кое ниво си за да знам кого да тргнам од кај нив. да не биде едната екипа премногу јака па. Тие што ги знам гледав да ги поделам колку можам подобро за да нема големи разлики и да нема желба за надигрување.

па тргни некој од тие другите со * шо се, ионака и нив не ги знаеш така да исто ти се фаќа. вака како да ти кажам кое ниво, појма неам, просечен играч од среден ред.

Stipjani nema li be pederiii :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom