Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не скокај одма јас сум на твое ниво јас и ти у исти тим и дебакли ке бидат тие 16-4 пред некоја недела ке бидат како лесен поразЕпа еве може ја и @Harry Potter да ги смениме местата, да знаете дека ја сум прилично офанзивно ориентиран само.
неможе рики од наша, да го напуниме како што ке ги напуниме ливерпул сезонаваАбе да те споиме не е проблем, само кажи одприлика на кое ниво си за да знам кого да тргнам од кај нив. да не биде едната екипа премногу јака па. Тие што ги знам гледав да ги поделам колку можам подобро за да нема големи разлики и да нема желба за надигрување.[DOUBLEPOST=1406549847][/DOUBLEPOST]
Не скокај одма јас сум на твое ниво јас и ти у исти тим и дебакли ке бидат тие 16-4 пред некоја недела ке бидат како лесен пораз[DOUBLEPOST=1406550018][/DOUBLEPOST]Плус @Stefan-kobe ти е класа дефанзивец намерно е ставен да те чува тебе.
Абе да те споиме не е проблем, само кажи одприлика на кое ниво си за да знам кого да тргнам од кај нив. да не биде едната екипа премногу јака па. Тие што ги знам гледав да ги поделам колку можам подобро за да нема големи разлики и да нема желба за надигрување.