Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
y6e5uvyh.jpg

Бирајте што сакате ај :)
Чим нема никој топка
баскетот дефинитивно!!!

y6e5uvyh.jpg

Бирајте што сакате ај :)
Чим нема никој топка
Извини вака знам дека нудиш топки ама да прашам случајно шеширот да не е на продажба :-)
Значи Хари потер е од наша сеа?
Па побара да биде со чату... У екипа зашто се знаеле. Затоа го сменив со об али ако сакаш можеш слободно место об да се префрлиш ти јер ваму има колонија на јунајтед :-)

Чим @Stefan-kobe e ставен за да ме запре мене, предлагам ја и он да ги смениме местата пошто стварно сме слаби вака.

Извини вака знам дека нудиш топки ама да прашам случајно шеширот да не е на продажба :)

Па побара да биде со чату... У екипа зашто се знаеле. Затоа го сменив со об али ако сакаш можеш слободно место об да се префрлиш ти јер ваму има колонија на јунајтед :)
Не бе добро...ептен ако не сме рамправни после 10тина минути ќе се исмешаме некако

Чим @Stefan-kobe e ставен за да ме запре мене, предлагам ја и он да ги смениме местата пошто стварно сме слаби вака.
еее луузерпул еј само плачат :) абе рики ке се видиме на лице место и ке се поделиме за 2 минути толку ако си запнал де..

Ако сме стварно слаби, тогаш да го стопирам трансферот и да си останеме како што си бевме на почеток? Или па уште некој да се смени, да има некаков биланс а не на пола партија да прекинеме и од почеток да се делиме.

еее луузерпул еј само плачат :) абе рики ке се видиме на лице место и ке се поделиме за 2 минути толку ако си запнал де..
Абе не може така пошто од дома си носиме маици и све тоа, ај ако не секој по две маици да земе, црна и бела :D

А уствари не е тоа толку лоша идеја. Секој по две маици нека носи, темна и светла.

Рики брат имате 3ца техничари у тим не ме заебавај (боки, боро или како и да беше другар извини заборавив) ти е одличен, гледаш другар му ти вика дека е добар, теткс фан јас го знам дека е добар ти и да не дојдеш ќе ти наместат гол да дадеш.
За разлика од вас ние иаме човек што ти вика дека крстословки ќе решава со тебе, 64738828264646 бекови, голман што незнае на кој гол треба да седи и Саета да покрива на сите позиции :-)

Ако некој тим биде ептен појак тогаш ќе се поделиме од ново и готово

Па многу нормално у ранец што ке кошта две маици да стаиш? и онака кога ке ја испотиш таа сигурно со истата нема да си идеш дома.

И мене ме знаеш 100%. ;)

вака не те знам, да те видам може те знам.

значи работава е најарно јас да носам и бел и темен дрес за секој случај...

Рики брат имате 3ца техничари у тим не ме заебавај (боки, боро или како и да беше другар извини заборавив) ти е одличен, гледаш другар му ти вика дека е добар, теткс фан јас го знам дека е добар ти и да не дојдеш ќе ти наместат гол да дадеш.
За разлика од вас ние иаме човек што ти вика дека крстословки ќе решава со тебе, 64738828264646 бекови, голман што незнае на кој гол треба да седи и Саета да покрива на сите позиции :)

Ако некој тим биде ептен појак тогаш ќе се поделиме од ново и готово
Ај верувам у тебе :)

Али времево полека-полека не иде на арно. Али и тоа е секундарно.

Лопта!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom