Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И да врне јас ќе бидам на терен. Само да не се случи да излезам од дома за џабе. Значи дајте стварно кажете кој е планот и протоколот.

И да врне јас ќе бидам на терен. Само да не се случи да излезам од дома за џабе. Значи дајте стварно кажете кој е планот и протоколот.

Брат, не можеш да очекуваш ако има олуја ко денес да се појават сите. Плус, рано е...има уште неполни 2 дена...

Па да, или сите или никој. А бе олуја... Поентата ми беше дека секој има различна дефиниција за лошо време. Некои и да роси 15-20 минути нема да излезат од дома. Тоа е тоа. Ај има време.

Све што е повеќе од обично росење од неколку капки дожд е неприфатливо за играње. Бетон е, ќе се лизгаме, нејќам ден пред одмор да скршам нешто :)

@Biomage , @wiksa , кажете за кој ден сакате да пробаме да склопиме еден тим од Кајгана за да играме против вашиот Man Utd fans состав? Петок? Сабота?

Ми одговара мене кога било, да видиме на пријателиве коа им одговара да се собереме :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Гнасно време, сФе му ебам!

Јеби га, друг пат. Сеа останува да ги решиме Man Utd fans :D

Не ми мириса баш времево на арно. Ќе причекаме до последен момент да видиме какво ќе биде, па да решиме или не?

Гледам и утре на мето викаат ќе врнело, откажуваме ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom