Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би го зел или Саета или Чтулу - нема смисла ниту е фер двајцата да дојдат. Оставам Шурикен да одлучи но што и да договорите мене ми е ок :).
Абе нема врска сеедно е па ти секако да изиграме,ми е гајле мене кој со кого ќе играл,не ја сфаќам толку сериозно играва како некоj :)
Ко прво и прво, не ќењам, нема потреба од таков речник, океј? Ко второ, викаш дека рандом си ги поделил претходниот пат ама избра да играш све со познати фаци, практично сите до еден. Реков ја кои тројца треба да ги состават екипите, твојот ред помина. Башка шо Kaiser и Saeta Rubia се најстари.
Број 1,едниот беше со мене така да мораше да игра,другите 2 беа ти и Каизер,ни ти си Роналдо ни Каизер е Меси,ти текнуе?Така да не ти држи вода муабетов,како иначе би знаел од нивна кој како игра?
Ко второ,која врска ја има старосната граница за делење на екипите кога Саета и не ги познава баш сите,Каизер ако се нафати океј :)
Ко трето,ни ти не си шеф да кажуваш чиј ред поминал,чил малце се заебавав за кењањето ;)

P.S
Мислиш мене од шо ми е интересно се замарам да ги делам играчиве?Треба и ја да не се замарам ко тебе вака па да се делиме кога ќе дојдеме и да изгубиме едно пола саат :)

Па нели требаше да играм против Рики :(:(

Дечки а да ве викнам сите на еден тренинг кај мене да поспарингуваме онака ќеифски па после кој остане на нозе продужуваме на утакмица :D?

Нема потреба од мрчење, се знаеме повеќето ќе се поделиме ферски и ќе изиграме :).

Нема љутиш бе :) Али дефинитивно на сите ќе им одговара ако добро се поделиме, тоа е поентата. Како сакате поделете се, не се лутам ја. Сеа за сеа :D

Последниот пат како што поделив мислам дека е океј,ако сака некој нека направи некоја измена меѓутоа мислам дека вака ќе бидеме рамноправни.
И да,претходниот пат бевме појаки,но не беше тоа намерно така или со некоја цел хаха :)

Епа сеа и вие не сте ни ваму ни таму,во напад појаки во одбрана послаби,нормално дека негде мора да се одвојуваме,ајде земете ги и Чтулу и Саета не ми е битно мене толку :)
Екипа 1(Светли маици)
1.Nomoregames
2. @@Peja989
3.@@Castiel
4. @@Wiksa
5. @@goodlife_filipsis
6. @@Awake

Екипа 2 (Темни)
1. @@RickyLFC9

2. @@Cthulhu
3. @@Kaiser

4. @@Шурикен
5. @@Saeta Rubia
6. @@Dr.House

Океј сме вака? :)
Добри се овие, само може да предложам да ги сменат местата Dr. House и Awake. Пошто и ја и Хаус у главно дремеме у напад, да не бидеме од иста :)

Дечки а да ве викнам сите на еден тренинг кај мене да поспарингуваме онака ќеифски па после кој остане на нозе продужуваме на утакмица :D?

Нема потреба од мрчење, се знаеме повеќето ќе се поделиме ферски и ќе изиграме :).

Ако праиме спринтерски тренинзи кај тебе, тоа значи дека ќе треба да бараме пауза после 25 минути играње? :)

Иначе, му верувам на Ноуморгејмс. Искрено, не ми е толку битно дали ќе изгубам или победам туку да има барем мааааааааалку поголема еднаквост.

Екипа 1(Светли маици)
1. @NomoregameS
2. @Peja989
3. @Castiel
4. @wiksa
5. @goodlife_filipsis
6. @Dr.House

Екипа 2 (Темни)
1. @RickyLFC9
2. @Cthulhu^
3. @Kaiser
4. @Шурикен
5. @Saeta Rubia
6. @Awake

Одговара вака?

(y)

Само да нема напети фаци и глори хантери, какви сака нека се тимовите, битно да се истрчаме мушки и да победи подобриот. :giggle:

Одговара вака (y)

ако откаже некој јас сум ПРВ ЏОКЕР! :)

Јас секогаш си стојам на ставот дека е добро да сме нешто над 12 луѓе, пошо често се случува некој да откаже или па да се повреди додека играме. А не е баш лесно да се најде замена во последен момент, последниот ден.

Јас секогаш си стојам на ставот дека е добро да сме нешто над 12 луѓе, пошо често се случува некој да откаже или па да се повреди додека играме. А не е баш лесно да се најде замена во последен момент, последниот ден.

обично по еден измена треба да има у случај на повреда, замор и слично али читав дека повеќето не сакаат да се менуваат, па затоа се пишав како ЏОКЕР.

Како и да е, ако некој се откаже нека ме извести до среда вечер најкасно, за да знам да го планирам денов пошто сум од Велес :)

Последно уредено:
Што правиме ако врне како денес? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom