Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Може за нареден пат ова да се искористи :)

http://grouper.mk/skopje/deal/sport-kafe-fudbalski-teren

До крај на август трае, мислам дека наредниве денове се се зафатени, така да ако се одлучите порано звонете, се надевам јас нареден пат ќе ве дружам како голман. :D

Sto se panicite be xD ,utre okolu 6 ke vidime vremevo kako ke e.Denes izvrna pred toa posle samo roskase :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па и да не врне тогаш условите за игра нема да се океј ако претходно се изврнало за сите пари. Најубаво да откажеме за денес и да предоговориме за некој друг ден еве може за викендов на пример за да не биде за долго одложувањето

Па и да не врне тогаш условите за игра нема да се океј ако претходно се изврнало за сите пари. Најубаво да откажеме за денес и да предоговориме за некој друг ден еве може за викендов на пример за да не биде за долго одложувањето

Не знам зошто да се откажува, кога надвор е пекол.

Нема потреба да се откажува!!!
И ако врне малце и ако е врнето пртходно ние не сме од шекер па да се стопиме.
Убаво кажа Андреј вчера, врнеше едно време па после престана.

Така да мој предлог е ако во 18 не врне многу да си се појавиме таму па што биде нека биде.

Друже и вчера беше пекол коа идев накај пракса, ама кога се враќав бев како од бродолом излезен. И мене ми се игра, ама несакам да биде по секоја цена. Доволно е да е влажен теренот за да лизгаме наместо трчаме. Не реков дека мора да откажеме реков ако се влоши времето.
Sent from my голубарник using гулаб

Не, не е стварно дека сум од шеќер ја да речеме. Али ако врне малце може да е лизгаво, а стварно не би ризикувал еден ден пред одмор да се заебам. Се надевам нема да заврне, ако остане суво ќе си играме. Пратете ја темава у секој случај :)

Е па друг пат изберете си термин со попуст од линкот шо го остави TheWhiteMamba за да не ви биде лизгаво и готово.

Ајде бре не се лигушете, сончево е цел ден и да пропрска 2 саати пред терминот океј ќе биде за играње

Е па друг пат изберете си термин со попуст од линкот шо го остави TheWhiteMamba за да не ви биде лизгаво и готово.
Брат, за Ливерпул е Рики, мора да сфатиш дека имаат уплав од лизгање. :icon_lol:

И јас ќе носам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom