Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Значи уствари белите треба голман да си бараат. :)

И сеа кој ќе брани кај нас ?
--- надополнето: 22 септември 2013 во 18:12 ---
ПС Нема шанси едните 10 да бидеме.

Не ми се верува дека Белите прокоцкаа победа и доживеаа пораз со (условно - на хартија) подобар тим :)
Секоја чест за Boki.Mkd и за гинењето на терен. И Kaiser се трудеше доста. Не сум задоволен од залагањето на одредени играчи (губење топка - па не враќање назад, нежни и бавни во дуелите и тн.), но очигледно сите не ја сфаќаме исто играта. Можеби затоа што има разлика во генерации, којзнае... Кога почнував да играм маалски фудбал се гинеше за секоја топка, се играше коска на коска, имаше удари, викање, пцуење. И после тоа сите сме биле пријатели :) Не викам дека тоа е правилно, но освен 5-6 играчи, сите останати ми се некако премногу „мирољубиви“ :)

Не сакам да ме сфатите погрешно, ниту пак да ми замерите за викањето на терен. Викам за да ве натерам да се вратите назад, за побрза реакција, за да победиме. Не за да ве навредам или слично. Но, најавувам пауза од фудбалот барем месец дена. Не заборавајте да го известите чичето во случај да го откажете терминот, да бидеме фер. Се гледаме на фудбалските терени за месец-два :)

Не сакам да ме сфатите погрешно, ниту пак да ми замерите за викањето на терен. Викам за да ве натерам да се вратите назад, за побрза реакција, за да победиме. Не за да ве навредам или слично. Но, најавувам пауза од фудбалот барем месец дена. Не заборавајте да го известите чичето во случај да го откажете терминот, да бидеме фер. Се гледаме на фудбалските терени за месец-два :)

Белите реално имаа подобри играчи и потечни акции а примивме барем 4 гола по чиста наша грешка пред гол (си знаеме ние како) така да е феноменално и со таква несигурна игра да ги тепаме. Да не се опуштевме пред крај ќе беше и повеќе од еден разлика.

Им кажав на дечките што беа со мене у кола дека да не им викаше веројатно ќе изгубевме, некој мора да ја собере екипата (макар и со викање кога е како раштиман оркестар) или кога има опасност да прими гол.

Јас тебе би те истакнал дека претрча колку сите заедно и имаше најбитна улога во победата така да целокупно земено се исплатеше и викањето и трчањето :).

Истото ќе го пишев. Да не ви се развикаше, ќе го јадевте. Ептен бевте лежерни, се додека не ве подбра Мац.
Као и да е, интересна и тесна партија.

Super beshe sve,samo napadot mnogu shansi imavme nie (belite) i samo ne mi beshe jasno kako nemozevte bas koga e najpotrebno da go pogodite barem golot,ama toa e :D

I da,ja sjebav edna chista :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom