Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Слободен сум јас, али пошто имав обврски неможев да отворам.
Има веќе пријавено бајаги пред мене, не сакам да им зафаќам место, нека си игра едната екипа без голман, ако сакаат :)
Ако мора уште еден голман, тука сум.

А нели падна договор да правиме три екипи, што бидна со тоа?

Слободен сум јас, али пошто имав обврски неможев да отворам.
Има веќе пријавено бајаги пред мене, не сакам да им зафаќам место, нека си игра едната екипа без голман, ако сакаат :)
Ако мора уште еден голман, тука сум.

А нели падна договор да правиме три екипи, што бидна со тоа?

Играш ти, целта е да има два голмани. @Mich0MKD e прва резерва ако откаже некој.

Ме заебавте а? ако ја прв пишав дали ке играме... и у меѓу време... педерииии.. ако ако

Jas nema da mozam da dojdam, neka vlaga nekoj mesto mene.

Инаку, со оглед на тоа дека барем пола саат пред нас нема никој на теренот(претпоставувам ни утре нема да има), предлагам сите да дојдеме барем 10-15 минути пред 4, повеќе време ке имаме за играње, а нема да ни наплатат за 1/4 термин, нели. :)

Да не биде муабетов ''ajde be braaat sto komplicirate ajde da igrame fudbal ne mi se citaat referati'' ова е само предлог за подобро да го искористиме времет, нормално ако повеќето дојдат како и обично во 4, ќе си играме саат регуларно. :)

Сериозно црните се фастфорца,делпиеро,ноуморгејмс,викса,об1 и мичо ? хахахаха
Мењајте ги ,што е ова,бразил-соломонски острови ќе биде :D

Зашо нели сум генијалец дојдов до генијално решение.
Просто отидов на https://www.random.org/lists/ и во тоа полето за внес внесов броеви од 1 до 12 секој во нов ред и кликнав Randomize

резултатот што го добив беше (рандом измешани броевите до 12) според пријавувањето добив
3 @AleKostov
1 @Stefan-kobe
10 @NomoregameS
6 @Cthulhu^
7 @Levakot 1985
4 @Fastforza

11 @Saeta Rubia
8 @Castiel
9 @Del Piero best 10
12 @Mich0MKD
5 @wiksa
2 @ob1