Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто само температура се признава ко болест :D
Па добро, нешто што би можело да го фати одеднаш. :D
Температура, стомачен вирус...што ќе поднесе како доказ за второво :nesumjas: :icon_mrgr:

Абе да,може ќе го брцне топломерот во топла вода.
И :kuracc:
И влажност на топломерот да му мерат :)
Језда со фен ќе може да го сушат ама температурата ќе биде нереална.

Иначе освен Хаус сабајле ви е пишано дека откажа и друг играч така што пак најдете освен ако не играте 5-6 нормално плус голманите.

ПС Тој друг не е Кастиел зашто нели Андреј ке биде место него :)

едит: слика од вц шоља мислам дека се брои како доказ за второво :)

И влажност на топломерот да му мерат :)
Језда со фен ќе може да го сушат ама температурата ќе биде нереална.

Иначе освен Хаус сабајле ви е пишано дека откажа и друг играч така што пак најдете освен ако не играте 5-6 нормално плус голманите.

ПС Тој друг не е Кастиел зашто нели Андреј ке биде место него :)

едит: слика од вц шоља мислам дека се брои како доказ за второво :)
Не играм јас,зборев со Дел Пиеро му кажав имам работа,уште вчера :)
Рече дека имаат доволно,сепак нека се пребројат тука да не искочи - некој.
@Del Piero best 10

Кој ти е тој муабет да касниш 5-10 минути ? Боже сачувај :tapp:

Јас планирав со Хаус да доаѓам, али сеа видов дека не иде, па ќе доаѓам со бус. Се надевам дека на време ќе сум.

Можно е да каснам 5-10мин али секако идам.
каде бе со овој коментар, па боље тргни порано од дома него вака д апишуваш. Кастиел на -10 кога игравме у 3 доаѓаше на теренот зашто после тоа нема автобус за да стигне навреме па ништо не му беше а ти мртов ладен напиша дека ќе касниш ама не е страшно

Можно е да каснам 5-10мин али секако идам.
Уживај другар, битно да дојдеш, поготово чим волку касно виде. Другиве што откажуваат и чие место ти го земаш треба да се замислат.

Уживај другар, битно да дојдеш, поготово чим волку касно виде. Другиве што откажуваат и чие место ти го земаш треба да се замислат.
После се што изнапиша во последниве 3-4 дена имав трпение и ќутев, ама после ова А УБАВО ПОТЕНЦИРАВ ДА РАЗМИСЛИТЕ пред да пишете нешто за денешниве откажувања ама некој неможе да си ја затне муцката. @RickyLFC9 не се појавувај поарно зашто со нож за маргарин има да те заколам. Абе смртен случај има кај некој во фамилија ти пишуваш дека треба да се замисли за тоа што откажал. Не доаѓај сериозен сум специјално за тебе ќе се појавам после на фудбал толку од мене.

Не ...треба да се замислат тие што плачат ко мали деца што ги немало на список...

Сакам да се извинам тука. Искрено ќе кажам, не знам како го испуштив тоа да не се спомнува за тие што откажале денес, навистина не знаев. Моја грешка е, да видев немаше да пишам така. Признавам, гледајќи сеа назад кон све што пишав досега и со околностите околу тоа, дека ја претерав од повеќе аспекти, не само за ова туку и за другите работи. Такада му се извинувам на секој што го навредив, искрено изразувам сочувство за дечкото кој имал смртен случај во семејството, и се извинувам за моето понашање за све што беше пишано досега и сите нервози кои ги предизвикав. Стварно не знам што друго да кажам или да направам, па ако го прифатите океј, може ако сакате и да поразговараме (не мора тука на темава), а ако сметате дека ептен ја претерав, тогаш ќе се повлечам и веќе нема да играм, нема да замерам ништо на никој. Уште еднаш извинете, немав лоша намера, избрзав со коментарите и не сакам да се карам, па што и да се деси, веќе у иднина ветувам дека ќе пазам што ќе зборам.

abre makedonce... za eden fudbal se raspravaat ko zivotot da im zavisi...[DOUBLEPOST=1422957101][/DOUBLEPOST]може бројчето од тој газдата да ми го дадете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom