- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Абе да,може ќе го брцне топломерот во топла вода.
И![]()
Да не се заборави, па 50ка да му покаже дека има хахахахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да,може ќе го брцне топломерот во топла вода.
И![]()
Па добро, нешто што би можело да го фати одеднаш.Пошто само температура се признава ко болест![]()
И влажност на топломерот да му мератАбе да,може ќе го брцне топломерот во топла вода.
И![]()
Не играм јас,зборев со Дел Пиеро му кажав имам работа,уште вчераИ влажност на топломерот да му мерат
Језда со фен ќе може да го сушат ама температурата ќе биде нереална.
Иначе освен Хаус сабајле ви е пишано дека откажа и друг играч така што пак најдете освен ако не играте 5-6 нормално плус голманите.
ПС Тој друг не е Кастиел зашто нели Андреј ке биде место него
едит: слика од вц шоља мислам дека се брои како доказ за второво![]()
Точно сме.Не играм јас,зборев со Дел Пиеро му кажав имам работа,уште вчера
Рече дека имаат доволно,сепак нека се пребројат тука да не искочи - некој.
@Del Piero best 10
каде бе со овој коментар, па боље тргни порано од дома него вака д апишуваш. Кастиел на -10 кога игравме у 3 доаѓаше на теренот зашто после тоа нема автобус за да стигне навреме па ништо не му беше а ти мртов ладен напиша дека ќе касниш ама не е страшноМожно е да каснам 5-10мин али секако идам.
Уживај другар, битно да дојдеш, поготово чим волку касно виде. Другиве што откажуваат и чие место ти го земаш треба да се замислат.Можно е да каснам 5-10мин али секако идам.
После се што изнапиша во последниве 3-4 дена имав трпение и ќутев, ама после ова А УБАВО ПОТЕНЦИРАВ ДА РАЗМИСЛИТЕ пред да пишете нешто за денешниве откажувања ама некој неможе да си ја затне муцката. @RickyLFC9 не се појавувај поарно зашто со нож за маргарин има да те заколам. Абе смртен случај има кај некој во фамилија ти пишуваш дека треба да се замисли за тоа што откажал. Не доаѓај сериозен сум специјално за тебе ќе се појавам после на фудбал толку од мене.Уживај другар, битно да дојдеш, поготово чим волку касно виде. Другиве што откажуваат и чие место ти го земаш треба да се замислат.
Не ...треба да се замислат тие што плачат ко мали деца што ги немало на список...Уживај другар, битно да дојдеш, поготово чим волку касно виде. Другиве што откажуваат и чие место ти го земаш треба да се замислат.