Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ти многу дрзок... Викса се избаци сам (у спат и мене дека сум требал да се пријавам лично според тебе) и наместо да кажеш Викса играј ти место мене нема смисла да се откажуваш, ти веќе и тимови постираш... срамота.

Викса и Стефан стварно не знам зашо се откажавте кога веќе се договоривме како ќе иде избирањето и веќе беше спомнато од претходниот пат за тие што веќе Викса ги тагна на почеток за играње.

Имаше уше една таква ситуација после кафе се тагнаа повеќето, јас не бев вклучен и не кренав толкава прашина за неиграње.
За да биде праведно. :)

Ја со Викса сум како и да е, плус и јас како и ти не потврдив учеството.

Последно уредено:
@Stefan-kobe брат дај не ја правете големата. :D
Ќе изиграме во недела и на лице место после фудбал уз некоја топла напивка ќе ги дефинираме работитеза предлогот на @TheWhiteMamba. :)
Опуштете се, се ќе се среди.

@Stefan-kobe брат дај не ја правете големата. :D
Ќе изиграме во недела и на лице место после фудбал уз некоја топла напивка ќе ги дефинираме работитеза предлогот на @TheWhiteMamba. :)
Опуштете се, се ќе се среди.
Како ќе изиграме 15 души?

Абе ти многу дрзок... Викса се избаци сам (у спат и мене дека сум требал да се пријавам лично според тебе) и наместо да кажеш Викса играј ти место мене нема смисла да се откажуваш, ти веќе и тимови постираш... срамота.

Викса и Стефан стварно не знам зашо се откажавте кога веќе се договоривме како ќе иде избирањето и веќе беше спомнато од претходниот пат за тие што веќе Викса ги тагна на почеток за играње.

Имаше уше една таква ситуација после кафе се тагнаа повеќето, јас не бев вклучен и не кренав толкава прашина за неиграње.
Добро нема гајле тогаш. Јас мислев дека Викса те тргнал од листата пошто сте се откажале од играње, не мислев на тоа дали има врска потврдувањето или не. Ако тоа е проблемот тогаш ете, играј наместо Стефан. Ја само ги постирав тимовите кои Викса ги напиша пошто мислев дека тоа е конечно.

Праведно од муабетов не може никако да излезе, секогаш ќе се најде некој со некаков контра аргумент. :)

Уште не разбирам на кој треба да потврдам учество за да играм откако веќе некој ме тагнал
дека ќе играм. Зарем тоа не значи дека ме тагнал дека јас сум му рекол дека ќе играм, или сам му текнало да ме тагне од чиста љубов. Стварно не разбирам :)[DOUBLEPOST=1422582999][/DOUBLEPOST]Значи не само јас, него и викса и стефан кје играат и понатаму како што се пријавени луѓето по редослед. Зарем тоа не е најфер ?

ја сум за да бидеме како што бевме назначени од страна на викса па и останатите што се пријавија за овој термин, па понатаму да се разгледа предлогот на мамба.

Или кој се пријави се пријави, да има фора 2 дена пред мечот да откаже или да си најде соодветна замена ако е во последен миг откажувањето. Од друга страна ако заебе повеќе нема да биде земен нит како алтернатива нит па да биде како дел од тимот без разлика кога се пријавил за следните термини.

ја сум за да бидеме како што бевме назначени од страна на викса па и останатите што се пријавија за овој термин, па понатаму да се разгледа предлогот на мамба.

Или кој се пријави се пријави, да има фора 2 дена пред мечот да откаже или да си најде соодветна замена ако е во последен миг откажувањето. Од друга страна ако заебе повеќе нема да биде земен нит како алтернатива нит па да биде како дел од тимот без разлика кога се пријавил за следните термини.
+1

@Vuxan Друже, уште од летото кога почнавме да играме, сите си се пријавуваме секој сам за себе.
Значи немаше тагнување, редовни и сл.
И јас се случи еднаш да донесам другарче од надвор за да пополни(пошто фалеше) и наредниот пат кога ми рече абе ај пак да играм со вас, му кажав направи си профил и пријави се сам, бидејќи секогаш имаат предност дечките од форум, не од надвор. Значи нити го тагнав, нит ништо, си направи профил човекот и си се пријавуваше регуларно.

До вчера секој за себе се пријавуваше и одеднаш тагнати 7 души од кои никој не потврдил лично. Разбираш сега зошто имаше реакции од некои членови? :)

Друга работа, незнам зошто му се нафрли на Рики(кој патем рече поправете ме ако грешам), кога ако го погледнеш списокот на ''најредовните'' и оние кое се пријавиле/биле тагнати/сеедно за оваа недела, ќе видиш дека пред тебе треба да дојдат Кастиел, Хаус, Корисничко Име и Рики(како поредовни, а не биле тагнати) и ќе видиш дека ти, об1 и АлеКостов треба да се договорите кој еден од вас ќе одмара, бидејќи вие имате најмалку ''појавувања'' заедно со Чтулуху( кој има помалку од вас).
Според моите пресметки( и на Викса), извинете ако грешам.
Е тоа би било НАЈФЕР, ако одиме по тој принцип како што сакате вие. :)

И затоа избегавав на овој начин да се одлучува кој ќе игра бидејќи сигурно некој ќе извиси, во случајов некој од вас тројца што ве спомнав( што сте сосема ОК дечки и што не сте зезнале у 5 до 12 до сега) и Чтулуху(кој е постар член и што знам јас и другите дека нема да зезне).

Што е до мене нека дојдат сите што се пријавија па играјте сите по малку, другата варијанта е таа горната.
Ваш избор.

Вака сеа ќе си се вртиме у круг изгледа. :)

Друже пошо гледам не си запознаен не знам зашо и се мешаш толку. Договорот беше направен помеѓу нас, односно тие што идеме на терминот да имаат предност тие што се поредовни ради тоа што луѓе се пријавуваат и откажуваат во последен момент.
Толку за ова.

Ајде и за ова да се повториме пак. Тоа што беа тагнати неколку души од еднаш е поради договор паднат од кафе/пиво после последната утакмица. Пак да се повторам. Кога веќе сум тагнат, а сум тагнат сигурно поради тоа што му било кажано/договорено на Викса у случајов зарем треба и лично и да се пријавам??? (не ме заебаај)
Ваков ист случај имаше пред 2-3 термина кога после пивото на утакмицата веќе беа договорени од еднаш повеќе членови и многу брзо се попуни местото за тимовите. Сега, јас требаше да кревам прашина како може така, не е фер треба секој лично да се пријави?? смешки:)

Рики не го нападнавме него едноставно него му одговараме дека он ја крена цела прашина, а за играње терминов кој и онака отиде у курац... ете го слободен е за договарање без тие играчи што беа изоставени од Викса па понатаму и самите себе.

Поздрав и нема потреба за дрвење у случајов повеќе. :anco:

:pos: Вака друже, јас 2 години по ред играм со дечкиве, ти 4 пати имаш дојдено колку што памтам, или 5. Значи неможеш ти да ми кажеш дека јас не сум бил запознаен и дека ти си бил редовен, а јас не сум бил. :)

Ако одевме со правилово дека најредовните имаат предност уште пред 2 месеца ти воопшто немаше да можеш да се пријавиш, така?(Затоа и толку е лошо тоа правило на најредовни, неможе никој од страна да се уклучи)

Не реков дека не смееш да се пријавуваш со тагнување(никој не може да ти го забрани тоа), ти кажав само зошто има реакции од одредени членови, и со право.

Рики се побуни бидејќи не беше на списокот, а беше поредовен од повеќе луѓе кои беа на списокот(вклучувајќи те и тебе), пак, со право.

Значи мене не ми е целта никој ни да се откаже од играње, нит да се испокараме, баш напротив, ви кажав дека оваа недела мене нема да ми смета да ја истераме и со по 15 души(секој по малку да изигра), па после од понеделник јово на ново.

Терминот воопшто не е отиден у курац, има доволно дечки заинтересирани за фудбал, дојдовме и до разбирање за како понатаму, ама со лутење и со откажување нема да стигнеме нигде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom