Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Оп стоп јас идам ... ако има Дрес код .... не ми е гајле .. јас ке си сум во црно :)

Јас че идам со Suicide Messiah. Со него че носи 4 кила тринитротротил или C4 не знае уште што и има да го крене во ваздух цел ГТЦ :smir: :kesa:

Јас имам еден предлог, да има посебни "ќошиња" во кои ќе се водат различни дискусии помеѓу присутните нешто слично како на форум :)
Може да има транспаренти, пример Ноќен живот и сите заинтересирани ќе се насочуваат таму за дискусија :)
ПС. Ако оди некој оф топик се вика обезбедување од Миднајт :salut: :DD

Јас имам еден предлог, да има посебни "ќошиња" во кои ќе се водат различни дискусии помеѓу присутните нешто слично како на форум :)
Може да има транспаренти, пример Ноќен живот и сите заинтересирани ќе се насочуваат таму за дискусија :)
миднајт не е тифко кафуле
така да нема баш место за дискутирања
само за забава! xD

Многу нрдовски ќе биде ова.

mega, ultra, hyper, super-duper, monster FAIL!

LordDragonII no worries me znaes mene, pa ako imas problem so zapoznavanje na nekoi forumdziki just wistle for a hint.

Доаѓаш и ти? Супер!

Ќе донесам уште некој колега (и на форум и по професија) да дискутираме на старогрчки (нема да не разберат ако ги оговараме) (хехе)

Ќе ти свирнам два пати за хинт :)

Ја сум социопат по вероисповед не ми дозволува верата да дојдам:toe:

многу интересно за собиранки можеби ќе гледам да дојдам
прв пат ми е,а се знае првиот пат секогаш е интерсна,а како ќе докажам дека сум
член на форумов????:helou:

многу интересно за собиранки можеби ќе гледам да дојдам
прв пат ми е,а се знае првиот пат секогаш е интерсна,а како ќе докажам дека сум
член на форумов????:helou:

Не мора да докажуваш никому, ќе си дојдеш, ќе се запознаеш со членови, ќе се изнажуркаш и супер ќе си поминеш. :)

фала ќе гледам да дојдам иако сам ќе бидам за се е прв пат за вакви собиранки:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom