Ја бев најубавиот
Иначе проширив познанства со Апокалипто-немодераторот,Challenger,Шорти Фантом иии мноогу други
Фантом беше
Се туфкам ја така у досада и го глеам типот седнал и им мава card mindfuck на неколку кајганџии...the guy will fuck up your brain...and you'll love it
Еве две слики колку да ви пренесам да видите атмосферата каква беше (иако земени пред крај) со малку лош квалитет бидејќи камерата на мојот телефон нема блиц.
Е сега нешто повеќе за журката, супер си поминав, запознав доста интересни и одлични луѓе жалам што на прв поглед не ве дружев толку, но следната собиранка ветувам и те како ќе бидам повеќе дружељубив.
Ете, некои мислеле дека имам 35 години, некои мислеле дека имам 28, трети не ме ни знаеа, па сите овие сега имаа прилика да ме запознаат и мене.
Се гледаме и на следните собиранки, поздрав од мене голем до сите кои беа таму.
мореееееее. ако и другите собиранки биле вакви, мнооооогу сум пропуштил лудница! Позз до Smexy_Bit, R3lapse, StatusQuo, Презерватив, Стефи и другите шо ве забораив не се лутете
Ауф,ауф,ауф колку беше само добро!
Сум се изнаигралаСо повеќето од тие шо плаирав се запознав.
Убај луѓе
Некој поубај од на сликите други обратно хаха.
Битно супер провод...Да ви е криво на тие по не дојдовте пффф и да...вредеа овие 170 км шо идав до Скопје.
Едниствено патам шо немам маица А баш немаше шо да носам за на физичко
едит:мене и на уште една форумџивка не занима кој беше тој со витканата коса?
Јас се запознав со следниве :
Shorty со другарот два пати се поздравив и сватиф дека е добар човек и дека е многу духовит и држељубив.
statusQuo : јеееееее :pos2:
gоdhateusall : хехе момче.
Marshmallow
Ред Девил :manfan:
максовизија : он е
sss stolica
pio-pzs
Одлично си поминав и јас. Иако ми беше прва собиранка на која доаѓам,вредеше да се чека пола саат надвор.Ги запознав Џену Грл, Фантом,ТОни Интер,Викторгг и уште неколку на кои не им ги запамтив имињата(се надевам не се лутите)
Кој ме запозна слободно нека се јави:pos2:
п.с. фала на Тончи што ме сликаше.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.