Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ја бев најубавиот:pipi:
Иначе проширив познанства со Апокалипто-немодераторот,Challenger,Шорти Фантом иии мноогу други:vozbud:
Фантом беше :zver:
Се туфкам ја така у досада и го глеам типот седнал и им мава card mindfuck на неколку кајганџии...the guy will fuck up your brain...and you'll love it:toe:

dsc00032bx.jpg

dsc00031cj.jpg

Еве две слики колку да ви пренесам да видите атмосферата каква беше (иако земени пред крај) со малку лош квалитет бидејќи камерата на мојот телефон нема блиц.
Е сега нешто повеќе за журката, супер си поминав, запознав доста интересни и одлични луѓе жалам што на прв поглед не ве дружев толку, но следната собиранка ветувам и те како ќе бидам повеќе дружељубив. :)
Ете, некои мислеле дека имам 35 години, некои мислеле дека имам 28, трети не ме ни знаеа, па сите овие сега имаа прилика да ме запознаат и мене.
Се гледаме и на следните собиранки, поздрав од мене голем до сите кои беа таму. :)

Убав провод, сепак.:kesa:

Се надевам дека супер си поминавте.позз

Штотуку запознати другарчиња:
pio-pzs
Ред Девил
ZeroStyle (после часкање на messenger сеа и у живо)
PokerFace (читај погоре)
Marshmallow
GoD.HaTeUSaLL
Smexy_bit
Maggie капачето
statusQuO
Si[M]onA, yeyоеоеое!!!!!!

Ако забораив некој јебига, ипак убав провод ве сакуфкам. <3

мореееееее. ако и другите собиранки биле вакви, мнооооогу сум пропуштил :vozbud: лудница! Позз до Smexy_Bit, R3lapse, StatusQuo, Презерватив, Стефи и другите шо ве забораив не се лутете :)

Ауф,ауф,ауф колку беше само добро!
Сум се изнаиграла:pipi:Со повеќето од тие шо плаирав се запознав.
Убај луѓе:)
Некој поубај од на сликите други обратно хаха.
Битно супер провод...Да ви е криво на тие по не дојдовте пффф и да...вредеа овие 170 км шо идав до Скопје.
Едниствено патам шо немам маица :(А баш немаше шо да носам за на физичко:(

едит:мене и на уште една форумџивка не занима кој беше тој со витканата коса?:)

Јас се запознав со следниве :
Shorty :vozbud: со другарот два пати се поздравив и сватиф дека е добар човек и дека е многу духовит и држељубив. :zver:
statusQuo : јеееееее :pos2:
gоdhateusall : хехе момче.
Marshmallow
Ред Девил :manfan:
максовизија : он е :)
sss stolica
pio-pzs

Ако некој сум го забораил :toe:

„Мило ми е. Апокалипто.. Не-модераторот“ -.-
Како и да е, супер провод, поздрав до сите шо ги упознав вечерва =)

Одлично си поминав и јас. Иако ми беше прва собиранка на која доаѓам,вредеше да се чека пола саат надвор.Ги запознав Џену Грл, Фантом,ТОни Интер,Викторгг и уште неколку на кои не им ги запамтив имињата(се надевам не се лутите)
Кој ме запозна слободно нека се јави:pos2:
п.с. фала на Тончи што ме сликаше.

јас лично ама ептен набрзина се запознав со мац,фантом,тончи и шорти извините дечки шо ви се избаци така нападно ама јбг прв пат ми е.позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom