Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска многу неочекувани резултати во Германија и Англија ..

Прочитав дека може да се типува победник на мечот, точен резултат и ткн зошто само кај мене може да се типуава резултат има Коцка : Коцка :toe:

Прочитав дека може да се типува победник на мечот, точен резултат и ткн зошто само кај мене може да се типуава резултат има Коцка : Коцка :toe:

Па на пример ти пишуваш 2-1 за една утакмица и ако победи првиот тим добиваш поен за погоден победник, ако е и 1 разлика само ти се дава 2 поена за погодена гол разлика а ако и 2-1 заврши ти се дава 3 поена за претходните две плус точен резултат.Значи 1-1, 2-2, 0-0 ти е точно ако заврши нерешено утакмицата.

Па на пример ти пишуваш 2-1 за една утакмица и ако победи првиот тим добиваш поен за погоден победник, ако е и 1 разлика само ти се дава 2 поена за погодена гол разлика а ако и 2-1 заврши ти се дава 3 поена за претходните две плус точен резултат.Значи 1-1, 2-2, 0-0 ти е точно ако заврши нерешено утакмицата.

Готово :pos2: Фала многу.

Најдобро ми иде изгледа со Французите мене :) Атл.Мад го погодив со конечен резултат 3-0 :smir:

И натаму сум број 1 во Сериа А.Другите лиги сум тапа. :)))

Со Енглезиве мака мачам :)

Иначе админи има ли некоја шанса да се додаде и Мак.Прва Лига?

Тууу бе за вчера заборајв да типувам. За денеска напрајв ама помалку има утакмици за разлика од вчера.

Ни еден поен не земав од Англија колово...цццц.... а и во другите лиги сум заникаде....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom