Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпанците денеска за мераци излегоа, дури 4 погодени точни резултати.Одам тотално рангирање и што да видам, Хакет_мен прв на листата![]()
me dupna almerija 1-0 ja imav i saragosa ,inace imam 14 natprevari pomalku od tebe inace gotov siШпанците денеска за мераци излегоа, дури 4 погодени точни резултати.Одам тотално рангирање и што да видам, Хакет_мен прв на листата![]()
Долга е сезоната, има време, не се знае ништо до крајот. Башка и Барса ја погодив 1-3 :smir: Иначе фала за честиткитеme dupna almerija 1-0 ja imav i saragosa ,inace imam 14 natprevari pomalku od tebe inace gotov si
p.s cestita prvoto mesto pred se.
i jas ja pogodiv ozbilno .Долга е сезоната, има време, не се знае ништо до крајот. Башка и Барса ја погодив 1-3 :smir: Иначе фала за честитките![]()
Прв си во рангирањето за овој месец, но не и вкупно во годишниот преглед:baeh:Долга е сезоната, има време, не се знае ништо до крајот. Башка и Барса ја погодив 1-3 :smir: Иначе фала за честитките![]()
Па одштиклирај ја, и ја исто, или па и ти ко мене типувај па што биде биде.Абе од сегде погодувам по нешто.. точни рез ова она.. само од Францусково никако ништо да погодам. Терсене лига ми е та![]()
Подобро да типуваш отколку да губиш безвезе натпревари.Којзнае можеби ќе ти тргне и тамуПа одштиклирај ја, и ја исто, или па и ти ко мене типувај па што биде биде.
Инаку јас ја одштиклирав пошто се нервирам.