Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанците денеска за мераци излегоа, дури 4 погодени точни резултати.Одам тотално рангирање и што да видам, Хакет_мен прв на листата :vozbud:

Шпанците денеска за мераци излегоа, дури 4 погодени точни резултати.Одам тотално рангирање и што да видам, Хакет_мен прв на листата :vozbud:

Јас 3 точни резултати погодив за малце 4 ја погодив нерешено спортинг ама не и 1-1..

Total 64 boda dobar sum uste malku i vo prvite 3

me dupna almerija 1-0 ja imav i saragosa ,inace imam 14 natprevari pomalku od tebe inace gotov si
p.s cestita prvoto mesto pred se.

me dupna almerija 1-0 ja imav i saragosa ,inace imam 14 natprevari pomalku od tebe inace gotov si
p.s cestita prvoto mesto pred se.
Долга е сезоната, има време, не се знае ништо до крајот. Башка и Барса ја погодив 1-3 :smir: Иначе фала за честитките :)

Долга е сезоната, има време, не се знае ништо до крајот. Башка и Барса ја погодив 1-3 :smir: Иначе фала за честитките :)
i jas ja pogodiv ozbilno .
p.s nema problem koga si prv mozes da se falis

Прв си во рангирањето за овој месец, но не и вкупно во годишниот преглед:baeh:

Абе од сегде погодувам по нешто.. точни рез ова она.. само од Францусково никако ништо да погодам. Терсене лига ми е та :pos:

Какво дрво сум у пм...
Не иде па не иде, среќа од последниве 4 меча 10 бода ќарив, иначе срамотилаци...
Ова Италијаниве и Французиве, една неможам да фатам :kesa:

Значи Германците не можам да ги погодам ич,од сите лиги ќе фатам по нешто,солидно ама овие јок :)
За овој месец сум 5-ти 81 бод ,добро е.

Абе од сегде погодувам по нешто.. точни рез ова она.. само од Францусково никако ништо да погодам. Терсене лига ми е та :pos:
Па одштиклирај ја, и ја исто, или па и ти ко мене типувај па што биде биде.
Инаку јас ја одштиклирав пошто се нервирам.

Па одштиклирај ја, и ја исто, или па и ти ко мене типувај па што биде биде.
Инаку јас ја одштиклирав пошто се нервирам.
Подобро да типуваш отколку да губиш безвезе натпревари.Којзнае можеби ќе ти тргне и таму :)

Не е лошо. На втората страна сум вицешампион :)

znaci vcera gi propustiv mecevite da vidam,koj sto sum pogodil.Sea ne moze da vidam koi natprevari sum gi pogodil taka li?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom