Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Можеш.Оди Преглед на натпревари и ќе видиш што си погодил вчера.

Шпанците денеска за мераци излегоа, дури 4 погодени точни резултати.Одам тотално рангирање и што да видам, Хакет_мен прв на листата :vozbud:
Uste malku ke si na 1 mesto uzivaj :vozbud:.......respect Juve :smir:

Ако добро приметив тука не се типува на конечни резултати, туку на резултати на полувреме. Би било подобро ако се напраи типовите да бидат важечки до истекот на 90та минута, а дополнително може да има опција за типување на резултатот на полувреме.

Зашто за натпреварот Каљари - Наполи мојот тим е 0-1 и место да имам 3 бода за тој натпревар, јас имам 0 бодови и тамо е напишано дека резултатот завршил 0-0. Грешка е нешто или?

Ако добро приметив тука не се типува на конечни резултати, туку на резултати на полувреме. Би било подобро ако се напраи типовите да бидат важечки до истекот на 90та минута, а дополнително може да има опција за типување на резултатот на полувреме.

Зашто за натпреварот Каљари - Наполи мојот тим е 0-1 и место да имам 3 бода за тој натпревар, јас имам 0 бодови и тамо е напишано дека резултатот завршил 0-0. Грешка е нешто или?

Значи не е до мене, стварно се типува на резултатот на полувреме, а не на крај. Лошо.

До вас е,кај мене е се нормално.

Едит:сега гледам,ги „средив“ италијанциве.Уште Интер и Јуве по 1 гол,таман ќе си беше :)

Да да се среди и кај мене, изгледа така беше зашто 2-3мин после завршувањето на утакмиците проверив, и уште ги немаше запишано конечните резултати како и да е сеа е се на место. :)

Ако типувам на Кајгана тип игра се наплаќа нешто или не?

Значи не е до мене, стварно се типува на резултатот на полувреме, а не на крај. Лошо.
Ти си единствениот овде кој мисли дека се типува за полувреме. Значи стварно си таленат да му се сневиди, која би била поентата на тоа? : )))

Ако типувам на Кајгана тип игра се наплаќа нешто или не?
Не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom