В
Вори
Гостин
Можеш.Оди Преглед на натпревари и ќе видиш што си погодил вчера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste malku ke si na 1 mesto uzivajШпанците денеска за мераци излегоа, дури 4 погодени точни резултати.Одам тотално рангирање и што да видам, Хакет_мен прв на листата![]()
Хехе ќе видиме брат има време, долга е сезонатаUste malku ke si na 1 mesto uzivaj.......respect Juve :smir:
Можеш.Оди Преглед на натпревари и ќе видиш што си погодил вчера.
abe ako ne si ti ja sum vazno juvefansХехе ќе видиме брат има време, долга е сезоната![]()
Ако добро приметив тука не се типува на конечни резултати, туку на резултати на полувреме. Би било подобро ако се напраи типовите да бидат важечки до истекот на 90та минута, а дополнително може да има опција за типување на резултатот на полувреме.
Зашто за натпреварот Каљари - Наполи мојот тим е 0-1 и место да имам 3 бода за тој натпревар, јас имам 0 бодови и тамо е напишано дека резултатот завршил 0-0. Грешка е нешто или?
И кај мене се е ОКДо вас е,кај мене е се нормално.
Ти си единствениот овде кој мисли дека се типува за полувреме. Значи стварно си таленат да му се сневиди, која би била поентата на тоа? : )))Значи не е до мене, стварно се типува на резултатот на полувреме, а не на крај. Лошо.
Не.Ако типувам на Кајгана тип игра се наплаќа нешто или не?