Кајгана, СРЕЌЕН ТРЕТ РОДЕНДЕН!

Статус
Затворена за нови мислења.
Дами и господа....

КАЈГАНА слави три години постоење!

Лично јас, порталот го следам од самиот почеток, а форумов од пред година и нешто...Сепак, можам да кажам само едно: Со оваа екипа на администрација и читатели
- Only sky is the limit!

Кајгана, биди ни вечна.
Нека ти е среќен третиот роденден. Сите матачи на Кајгана, се гледаме набрзо на роденденската голема забава, за која деталите ќе следат деновиве. Дотогаш, задржете ми го роденденскиот дух и бидете горди што сте дел од големото Кајганашко семејство. Па, здравје боже, оваа генерација и златни јубилеи да слави!!!

Светот им припаѓа на оние кои веруваат во убавината на своите соништа. Не знам дали екипата која ја започна матачката приказна пред (нешто повеќе од) три години, сонуваше дека денеска Кајгана ќе биде она што е, но знам дека оваа ноќ доколку сонуваат уште поголема Кајгана во наредните години - сонот ќе им се оствари. Сосема сигурно - бидејќи, Кајгана расне заедно со нас и граба напред. Како што веќе реков - Само небото е лимит.

Нека ни е жива и здрава. Кајгана, фала ти што постоиш.
Морам да те исцитирам и да те корегирам... Кајганџиско семејство, пошто сите сме кајганџии, а не кајганаши :helou: се надевам не се лутиш.

А нека е среќен роденденот на кајгана, да се множат постовите и темите заедно со активните членови. Само така продолжете, и сватете... Дружењето на кајгана е пред се.

Среќен роденден Кајгана!

Никогаш немаше да поверувам дка можам на овој начин да запознаам прекрасни луѓе!

За овој период колку што сум залченета дознав многу нови работи,научив нешто,имама слобода да си се искажам и многу се приврзав и за форумот и за луѓето во него.

Уште еднаш СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! и да се множат.

Среќен роденден кајгано! Последниве две години ги минав со тебе, научив многу се надевам дека ќе се дружиме уште мноогу години. Ти посакувам фарма на сервери, многу простор, уште подобар софтвер и соберија цела Македонија на едно место! Се најубаво :)

Среќен роденден Кајгана!
Да се множат годините на постоење и ширење на форумот,со квалитетни членови,теми и постови...
:happy birthday:

Аееее Аеееее!!!

Среќен роденден Кајгана, голема да растиш, па за свадби на маса да играме. :)

3 години славиш а мори, не се шала три години... Да те видам кога ќе бидам проќелав старец и кога не ќе можам да типкам на тастатурава како сега. Благодарам што си учесник во менувањето на дел од мојот животен тек.

Среќен роденден Кајгана па 300000.....да напрајш

Фала, фала... па ајде, на роденденот да си дадете. :pipi:

*ова на женските единки се однесува.

три години...колку брзо поминаа..СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
ти благодарам кајгана што беше тука за мене(а и за сите други претпоставувам)и во добро и во лошо,и во тага и во среќа,што ми помогна да запознаам многу добри и забавни луѓе,што ми дозволи слободно да си ги искажам своите мислења и ставови и што едноставно не зближи сите тука.се надевам дека ќе прославиш уште мнооогу мнооогу родендени!!

супер ќе си поминеме на журкатааа:vozbud::cug::je:

Среќен ТРЕТ РОДЕНДЕН !!!!!!!!!! да се множат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom