Кајгана, СРЕЌЕН ТРЕТ РОДЕНДЕН!

Статус
Затворена за нови мислења.
Нека и` се множат годините и родендените!! :party3:
За само 3 години, овој успех е неверојатен, but hey, само небото е граница:icon_cool !
Поздрав до сите кајганџии и да го славиме роденденов:music3:

eggandshellcopyil9.jpg

:pipi:

Имаше ваква тема, некој б'лгарин отворил, таму честитав, но како и да е...
Нека ти е СРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ, многу радост, здравје и среќа на сите нас... КАЈГАНА.. на тебе... нека се отворат уште безброј теми, нека се пишуваат уште безброј мислења, и секоја човечка душа заробија со твојов форум! Благодарност до тебе за се'!!!
Сеа за сеа 3 години, јас ти посакувам уште 100 пати по толку да доживееш, да бидеш секојдневие на многу генерации :)

Кајгана - Connecting People :) :olee:

нека ни е жива и здрава кајгана...уште многу теми,многу мислења и мн членови да успее да привлече..да продолжи да ги поврзува кајганџиите и да има вечно постоење!Среќен Роденден Кајгана:pipi:

Хепи брдеј Кајганоооо!

Ти благодарам што беше посредник да запознаам едно купче прекрасни форумџии, да се смеам и да плачам со нив, да терам безвезен муабет и да си го проширам кругот на пријатели!:)

Нек ни се множат дечки!:vozbud:

Честитки и благодарност до родителите, кумовите, и цело пошироко семејство што ја родија, крстија и направија ваква каква што е.. за многу години, па да и` играме на свадба :)

Жолтата боја е бојата на љубомората....затоа нека бидат сите љубоморни затоа што издржуваме во добро и во зло во радост и во среќа ЗАЕДНО, сите како едно.
Мала пажња од моја страна, поранешното лого т.е. дел од жолчката на јајцето кое има форма на срце. Имаше две јас го додадов и моето за да се комплетира оваа илустрација...(ок не е нешто профи набрзинка го правев сега на факс:))
83966216jj8.png

Уште многу успешни и прекрасни години да ни поминат заедно....Живели

Браво браво, само напред.....честитки и од мене:olee:

:helou: SREKEN RODENDEN !
Vnuka mi me zacleni , a sega so radost ucestvuvam,se podmladiv,:smir: fala za se.:smir: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom