EDCer
No Kitty, this is my pot pie!
- Член од
- 19 ноември 2015
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да ти објаснам а да е едноставно?
Мора да бираш друг изведувач, а да не се повторува во претходните пријавени песни.
No Elvis No Party :зелен:Why there is no Elvis yet?
elvis presley-hound dog
Јас колку што знам, сите песни со кои до сега се пријавив припаѓаат во групата на рок ен рол, па затоа и со нив се пријавив, а не со цел да тролам, како што ти ме извести преку порака. Знам дека ми понуди преку истата порака и одредени песни со кој да се пријавам, но сепак би се пријавил со нешто што го слушам. Се надевам дека сега оваа песна е соодветна на натпреваровНе би рекол дека е ова рокенрол.
Барајте негде од 1950та до кај 1959та најголемо влијание имаше во тој период.

Абе колку шо се рабираш толку и не се разбираш, разбираш?Јас колку што знам, сите песни со кои до сега се пријавив припаѓаат во групата на рок ен рол, па затоа и со нив се пријавив, а не со цел да тролам, како што ти ме извести преку порака. Знам дека ми понуди преку истата порака и одредени песни со кој да се пријавам, но сепак би се пријавил со нешто што го слушам. Се надевам дека сега оваа песна е соодветна на натпреваров
Jerry Lee Lewis - Whole Lotta Shakin' Going On