Kajgana Song Contest (KSC) #6

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се промените при гласање?
Линкот не е јавно достапен за секој да гласа, оние кои ќе имаат проблеми со гласањето ми ги праќаат лично гласовите да ги подредам, и наместо да биде естетски добро, а неточно, лично ќе гледам гласовите да бидат 100% валидни по цена на таа естетика од типот на voting grid, кој на кого колку поени дал, се со цел да се задржи регуларноста и да добиеме вистински победник со точни бројки :)

Заборавив име да пишам :tapp: , не ми се бројат гласовите. :pos:

Пак ми спремате некоја намештаљка вие... и наместо јас, пак друг ќе победи

Вака сега, да ви објаснам да не дојде до забуни. Ко што реков, ми се појави ерор кога ја гласав па морав уште еднаш, затоа првите мои гласеви ги минусирам од мене, али секако не мењаат ништо во однос на победникот. Ќе видите на сликата. Друг никој не ми пријави проблем, па освен ако не заборавил да ми пише или ако е максимално багнат системот за гласање, ова би требало да биде регуларното.

Untitled.png Untitled1.png

Значи конечнава табела изгледа вака:

Честитки до победникот:

@Filmakedon со Халид Муслимович - Није мене душо убило

:)

Не бе, бидна готово. Ајде победникот нека клава нова тема да ве искинам сите :D

Не ми го праи меракот вака невалидно, можда има и некој друг. Чим е багната програмата, би било подобро јавно да ги пишуваме гласовите. Али нема везе, тоа ќе одлучуваат посебно следните организатори.

Честито до победникот, и да фалат гласови, сигурно ќе победи истата песна. :)

Ги има моите гласови, ама не успеав да си ја најдам песната, што и не е важно, и така не заслужува ни еден поен да зема :D
Полесно е така да се гласа, и за гласачите и за организаторот, ама со помалку неправилности ќе е мислам дека како првиот пат што гласавме, преку приватни пораки.
бтв, честитки до победникот, се надевам дека ќе избереш подобра тема од оваа :D

Некој пратеничка фотеља, некој победа на турбофолк натпревар (y)
Кајганџиите успеаа да ја препознаат емоцијата во текстот и мелодијата на песната. Благодарност за честитките и благодарам на сите што гласаа за Халид!

Додека да ја спремам новата тема, слободно слушнете ја песната за сите времиња.
[DOUBLEPOST=1398646693][/DOUBLEPOST]Повелете: KSC #7

Последно уредено:
Претходно прво место, сега последен...

@Krk1 само 12 поена... и тоа мојата 12ка :(
Тоа е, погрешно име и пишавте на песната...

@ob1 само 12ки собира :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom