Kajgana Song Contest (KSC) #35

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.156
Поени од реакции
13.373
Па нели до четврток до 00:00 беше пријавувањето? :cautious:

Иначе мислам дека е утната поентата, ваша мотивирачка песна и сите си постираат нивни мотивирачки песни а се гласа како ви се свиѓа песната. Еминем ми го постираат.
За ова првово да те потсетам дека за првиот натпревар ме немаше сто години, па така да ќути и трај за организација, да оставев за вечер ќе заборавев, вака добро е што одвоив пола саат и тагнав се убаво и така тешко дека некој ќе се пријавеше :icon_lol: А за второво што е утнато не те разбрав, што има врска со Еминем, за вкусови не праиме муабет. :)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
@Chiksy^ како гласаш кога немаш пријава за натпреваров :icon_lol:

Гледаш Дотата шо ти прајт :свиркам:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За ова првово да те потсетам дека за првиот натпревар ме немаше сто години, па така да ќути и трај за организација, да оставев за вечер ќе заборавев, вака добро е што одвоив пола саат и тагнав се убаво и така тешко дека некој ќе се пријавеше :icon_lol: А за второво што е утнато не те разбрав, што има врска со Еминем, за вкусови не праиме муабет. :)
Па ова е музичко такмичење, а не постирање на наши мотивирачки песни, на крај гласањето се сведува на песни што ви се свиѓаат.
И ако тепа Еминем, тоа нема да биде најдобра мотивирачка песна туку најдобра песна од постираниве односно тежок мејнстрим.
Не дека луз јорселф ќе ти даде поголема мотивација од фајнл каунтдаун ама ај какви се музички натпревари поминаа па и ова ќе помине. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па ова е музичко такмичење, а не постирање на наши мотивирачки песни, на крај гласањето се сведува на песни што ви се свиѓаат.
И ако тепа Еминем, тоа нема да биде најдобра мотивирачка песна туку најдобра песна од постираниве односно тежок мејнстрим.
Не дека луз јорселф ќе ти даде поголема мотивација од фајнл каунтдаун ама ај какви се музички натпревари поминаа па и ова ќе помине. :D
Јас гласав од тој аспект. Мене Lose Yourself ми е најбољи од сите овие песни, али пример It's My Life ја гледам како многу помотивирачка. Затоа и Бон Џови ги стаив први, а Еминем втор.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Така ти се чини бе, луѓево си гласаат за мотивирачки песни, секој на различни песни се мотивира.

Ти ако се мотивираш на Фајнл Каунтдаун не значи дека ја не се мотивирам на Бобан Рајовиќ на пример.

:D

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
@Andrew -The Mayan Factor - Warflower - 12
@Braintaxx - Kavinsky - Nightcall - 10
@ob1 - Vangelis - Chariots of Fire - 8
@DaniBMW Europe - The Final Countdown - 7
@Strider - Queen - I Want It All - 6
@dragonsky - Survivor - Eye Of The Tiger - 5
@Ipsissimus - Bruce Dickinson - Man Of Sorrows - 4
@Shakti TOOL - 46 & 2 - 3
@Löwe - The Last Of The Mohicans Soundtrack - 2
@kazioX - Drowning Pool - Bodies (Let The Bodies Hit The Floor) - 1

Ако ве нема на списоков е српско - рап или јака конкуренција:rolleyes: :icon_lol:.

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
@FilipMKD007 - Београдски синдикат - Ми смо та екипа - 12
@Prince - Eminem - Till I Collapse - 10
@dragonsky - Survivor - Eye of the tiger - 8
@Braintaxx - Kavinsky - Nightcall - 7
@бутЕ - Београдски синдикат - Нема повлачења, нема предаје - 6
@RickyLFC9 - S.A.R.S. - Perspektiva - 5