Kajgana Song Contest (KSC) #3

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Zlatikevichius
Предлог од мене да се скрати рокот на пријавување на 3 дена. Премногу песни се пријавуваат за една недела. Нека биде уште овој натпревар со една недела пријава, па после да се смени на помалку.

И уште еден предлог, да напишеме по 1-2-3 кратки реченици зошто сме ја одбрале токму таа песна, зошто мислиме дека треба победи и зошто го исполнува критериумот. Може ова да влијае многу на гласањето..

Може да се скрати. Очигледно само првите неколку дена е активна темата за пријавување.

Коментари може и сега да си пишете, никој не брани. Опционално е тоа :)

Да не биде дека само јас не се пријавив со видео :)

@Zlatikevichius
Предлог од мене да се скрати рокот на пријавување на 3 дена. Премногу песни се пријавуваат за една недела. Нека биде уште овој натпревар со една недела пријава, па после да се смени на помалку.

И уште еден предлог, да напишеме по 1-2-3 кратки реченици зошто сме ја одбрале токму таа песна, зошто мислиме дека треба победи и зошто го исполнува критериумот. Може ова да влијае многу на гласањето.
Сега Ендрју си го организира изборов, он ги одредува правилата за овој избор, он ќе ви каже и како да гласате.

А предлогот со образложението - што е до мене, се прифаќа! Така би било многу подобро!

Океј, крај беше пријавување. Повторувам, ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАВРШИ!

@Prime
@DaniBMW
@Kasabian
@Дениција
@Röddást
@FilipMKD007
@scary
@G@rfielD
@Bojan Van Buuren
@Бомбастичен Дрогираш
@КвикСилвер
@HristijanWR10
@Doc Holliday
@Џонтра Волта
@Invader
@Cloaca
@Zlatikevichius
@Velvet She
@AniMagus
@Arris
@Goodfella
@Сердар
@milaa
@Божино
@Expecto Patronum
@Ficoman
@Мезнаеш
@GavolRulz
@closertb
@gata salvaje
@Ryan Giggs
@shadow_rr
@Cappie
@W.S.
@RickyLFC9
@Broderick
@THE Ghost2
@Rigel Kent
@јас
@Chupacabras
@Smert
@*Slash*
@AceCaleb
@BilboBaggins
@Dragonborn122

Сите се пласиравте во финале. Ако некого се пријавил, а случајно сум го испуштил на списокот нека каже.

ОВА Е ДИРЕКТЕН ЛИНК ЗА ГЛАСАЊЕ. Ве замолувам сите што ќе гласате да си го напишете вашиот форумски ник правилно. Можете да гласате само еднаш. Не смеете да гласате за себе.

Последно уредено:
Не ми стигна известување дека некој ме цитирал , но ја отворив темава и гласав.

Изгласано, овојпат очекувам да бидам у топ 10 :)

Тешко ми беше да одберам песна со која ќе се натпреварувам, а сега уште потешко ми е да се одлучам за кого да гласам.
Жал ми е што на некои песни не можев да доделам поени :(

Тешко ми беше да одберам песна со која ќе се натпреварувам, а сега уште потешко ми е да се одлучам за кого да гласам.
Жал ми е што на некои песни не можев да доделам поени :(
Гласај со 12ка за мене ако не можеш да се одлучиш :confused:

Гласај со 12ка за мене ако не можеш да се одлучиш :confused:

Гласано веќе... да знаеш каде отиде 12ката :D

Нема полуфиналиња. Тоа значи гласање до недела вечер и тогаш почнуваме со KSC #4 ?

Значи најтешко гласање до сега, освен за 12ката за другите се убив од мислење и предомислување

А со што друго се пријави? Со Смајли?
@Andrew беее, можно е? И јас мислев истава тема да ја поставам во случај на моја победа (y)(y)(y).

Јас се пријавувам со The Jimi Hendrix Exprerience - Spanish Castle Magic. Видеото ќе го поставам подоцна.

П.С. Нели @Dragonborn122 нема право на учество?
Не сум до толку заминат колку што ме мислиш....ако имаш некаква недоумица слободно клик на црвената стрелка од мојот цитат и види кога е напишано мислењето.

Ако минатиот пат добив две 12ки, сеа се испод 5 12ки ќе ми биде неуспех :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom