Kajgana Song Contest (KSC) #3

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ако гледаме така - не постои класик рок - туку хард рок, прогресив, психоделик, рокенрол и други. Најчесто групите од овие видови на рок спаѓаат под тој класик рок. Така да, нема што да се буниш. :D

Не се бунев, се чудев :P Али, ок, така нека биде :D

Не се бунев, се чудев :P Али, ок, така нека биде :D

Глеј, јас би ставил Dust in the wind (дечки ставете ја вие, јака песна) ама си вика - Флојд се попознати, иако се се психоделик и прогресив. :D

Што да правам сега јас учествувам или не значи ставрно неможев многу да бидам уклучен тешка недела +карате+англиски курс сите испрашување тестови ако не ќе го избришам постот
Не се буни бе, утре полагам колоквиум :D

Два пати ги прегледав песниве што се досега поставени, затоа што ми беше чудно колку малку Zeppelin има во конкуренција. Епа, јас правам сефте на натпревариве со нешто вакво:

На овој натпревар нема да учествувам посекако оти и онака многу ги има многу се пријавиле , а и поради тоа што бев дисквалификуван бидејќи Дани даде таква идеја тие што се дисквалификувани да не учествуваат ( незнам што филм си тера , да дели некој си правила ) али нема везе .

Едно да прашам до @Zlatikevichius ќе може ли на нареден натпревар да учествувам ? - Мислам нема да биде вечно тоа да неможам да учествувам.

И уште нешто среќно на сите , и овај пат ќе гласам ( минатиот пат си имав прчина ) .

Не слушам вакво али мислам дека ова е добро :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom