Kajgana Song Contest (KSC) #1

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со гласањето.... мислам дека идејата за тоа како да се гласа на @DaniBMW е најдобра..... во самата тема пријавените пишуваат ..... толку и толку поени кај тој, толку кај овој, а и башка ќе бидат јавни, исто како на Евровизија....... ем ќе се избегнат дубари за кои ти спомна погоре:)

Во врска со гласањето.... мислам дека идејата за тоа како да се гласа на @DaniBMW е најдобра..... во самата тема пријавените пишуваат ..... толку и толку поени кај тој, толку кај овој, а и башка ќе бидат јавни, исто како на Евровизија....... ем ќе се избегнат дубари за кои ти спомна погоре:)
Aбе ти стварно си ментален изгледа, не ли читаш дека пред 5 поста е убаво објаснето дека сепак ќе видиме кој за кого гласал одкако ќе изгласаме сите... Гласај таму и не замарај.

Добро бе, жими се ќе почнам да ви ставам казнени поени, иако не сум модератор во овој подфорум! 100 ПАТИ КАЖАВ: Пак ќе бидат јавно презентирани гласовите во темава, ама откако ќе гласаат сите. На тој начин се ќе биде транспарентно!
@Prime - Твоите 5 гласови кои си ги дал за себеси одат кај оној на кој си дал 4, четирите одат кај оној на кој си дал 3, трите на оној на кој си дал 2, а 2 гласа одат за оној за кој си дал 1. Еден глас од тебе оди кај рандом песна (Освен ако не ми пратиш порака и да ми кажеш за кого даваш 1 глас).

Ги очекуваме уште гласовите на: @FilipMKD007 , @M-1 и @Juve-Fan . Ајде дечки, има многумина нестрпливи тука!

Кршење на гласачки кутии во мој реон во застој сме:D
Еве ме привршвам со гласањето.[DOUBLEPOST=1394488585][/DOUBLEPOST]Толку бе не сум упатен значит чим стегнав Сејв(саве) завршено е а ?

Последно уредено:
Златен, дај кажи во 2 збора шо да напрам, како да учествувам, како да гласам, кај да видам листа? (и не прај кисела фаца :D)
Гласа тој што учествува. Учествуваат само тие што ќе пријават песна на време. Во исчекување сме на последните гласеви. Повеќе среќа во пријавување за наредниот натпревар :)

Златен, дај кажи во 2 збора шо да напрам, како да учествувам, како да гласам, кај да видам листа? (и не прај кисела фаца :D)
Ќе те пингнам во темата за следното издание. ;)

Добро бе, жими се ќе почнам да ви ставам казнени поени, иако не сум модератор во овој подфорум! 100 ПАТИ КАЖАВ: Пак ќе бидат јавно презентирани гласовите во темава, ама откако ќе гласаат сите. На тој начин се ќе биде транспарентно!
@Prime - Твоите 5 гласови кои си ги дал за себеси одат кај оној на кој си дал 4, четирите одат кај оној на кој си дал 3, трите на оној на кој си дал 2, а 2 гласа одат за оној за кој си дал 1. Еден глас од тебе оди кај рандом песна (Освен ако не ми пратиш порака и да ми кажеш за кого даваш 1 глас).

Ги очекуваме уште гласовите на: @FilipMKD007 , @M-1 и @Juve-Fan . Ајде дечки, има многумина нестрпливи тука!
Како што велиш направи, стави бодови кај следната каде што немам. :)

Златен "малиот" :D Стварно се труди со гласачкиве теми, нерви до јаја. (y)

Значи само ја испадна дека сум гласал за според мене најслабите песни. :D Али ако, ако симулираме Евросонг, и тоа е во игра нели, уништи ја конкуренцијата, тоа го прај и поинтересно, може да изненади некоја песна. :cool:
@wot сигурно има забораено да гласа иначе.

Ајде до кај е тоа гласање, јебало вас гласање? :icon_mrgr:
Абе си трај до 15ти гласањето се по процедура фер и демократски :D
Еј Сунѓер брат уба идеја јас сум во преговори да отвориме и линија за гласање. Шо викаш а ?

Абе си трај до 15ти гласањето се по процедура фер и демократски :D

Еј Сунѓер брат уба идеја јас сум во преговори да отвориме и линија за гласање. Шо викаш а ?
Твоите гласови уште ги немам добиено. А вчера рече дека ќе гласаш веднаш. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom