Kajgana Song Contest (KSC) #1

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде момци, навалете:

http://tummiweb.com/scorewiz/scoreboard/view/85566/song-contest-1

Кликнете на линкот, па на CONTINUE, и мој предлог е да го забавите процесот на доделување на поените со неколкукратно кликање на SLOWER, поинтересно е и понапнато на тој начин!

Честито до победникот! За оние кои се уште не откриле кој е - ве молам не скролајте надолу за да не му си го споилнете моментот. ;)

Победникот нека смисли тема за KSC #2 и нека отвара нова тема! Правилата за гласање ги поставува самиот тој - зошто тој го организира KSC #2.

Не работи ова slower, faster... али ок, ја видов цела табела. Сметам дека најдобриот не победи. Честито до победникот :)

Честитки за победникот, една од моите топ 3 победи така да не сум разочарана. Ама овој начин на гласање и откривање на резултатите мора да претрпи некои измени. Скроз без везе е да немаме увид што се случува.

Честитки за победникот, една од моите топ 3 победи така да не сум разочарана. Ама овој начин на гласање и откривање на резултатите мора да претрпи некои измени. Скроз без везе е да немаме увид што се случува.
Еве, победникот сега нека постави нов начин на гласање. Според мене не е фер секој од нас јавно да ги постира гласовите во темава - ете на пример, јас нема да сакам да победи некоја песна, и ќе ги наместам моите гласови така да намерно нема да гласам за неа. Така ќе има ептен местенки.

Еве, победникот сега нека постави нов начин на гласање. Според мене не е фер секој од нас јавно да ги постира гласовите во темава - ете на пример, јас нема да сакам да победи некоја песна, и ќе ги наместам моите гласови така да намерно нема да гласам за неа. Така ќе има ептен местенки.

Не гледам причина зашто да се мести, па ова е само забава...Ќе се заколнеме на фер плеј:)

За да нема местење, ја би предложил на организаторот да му се пратат приватни пораки со гласовите, и откако сите ќе се пратат и тој ќе потврди дека све е у реду, самите членови да ги објават гласовите тука. Тоа би било исто ко Евровизија, нема да може да се мести.

За да нема местење, ја би предложил на организаторот да му се пратат приватни пораки со гласовите, и откако сите ќе се пратат и тој ќе потврди дека све е у реду, самите членови да ги објават гласовите тука. Тоа би било исто ко Евровизија, нема да може да се мести.
Епа и сега беше исто! Вие ми ги праќавте гласовите мене, и после јас ги објавив. На кој начин сега е наместено?

А ако се чекаме сите еден по еден да ги постираат гласовите - секој избор ќе трае по неколку месеци.

Епа и сега беше исто! Вие ми ги праќавте гласовите мене, и после јас ги објавив. На кој начин сега е наместено?

А ако се чекаме сите еден по еден да ги постираат гласовите - секој избор ќе трае по неколку месеци.
Па слично али наместо ти да ги објавиш, секој да си ги објави сам.

Не работи ова slower, faster... али ок, ја видов цела табела. Сметам дека НАЈДОБРИОТ НЕ ПОБЕДИ. Честито до победникот :)
Ова е Евровизија, секогаш победува најлошиот, зошто Скандинавските држави (читај соседите, пријателите) гласаат за него и го поддржуваат:D

Ова е голем успех за мене... второ место.... од најдоле:D

Иначе честитки до победникот:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom