Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе постирана погоре, менувајНе за друго, туку дека ме потсеќа, иста е, како таа на златната, злосреќна Федерација - СФРЈ!
Иначе мислам дека музиката, аранжманот на полскава е постара од југословенската.
Веќе постирана погоре, менувај![]()
@DarkladyНе за друго, туку дека ме потсеќа, иста е, како таа на златната, злосреќна Федерација - СФРЈ!
Иначе мислам дека музиката, аранжманот на полскава е постара од југословенската.
Химната е потребно да е на официјална сегашна/бивша држава. Тибет е само регион. Те молам промени ако не ти е проблем.
Нема врска ако е регион, има официјална химна. Исто и сојузните држави во САД имаат свои посебни химни па не се држави, само региони. Ако гледаш така, ни на Нов Зеланд химната не треба да се прифаќа, зашто на Нов Зеланд како дел од Комонвелтот, официјална химна е God Save the King на Велика Британија. Исто и Австралија, Канада, и уште 53 други држави.Химната е потребно да е на официјална сегашна/бивша држава. Тибет е само регион. Те молам промени ако не ти е проблем.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Како тоа сојузните држави на САД не се држави?Нема врска ако е регион, има официјална химна. Исто и сојузните држави во САД имаат свои посебни химни па не се држави, само региони. Ако гледаш така, ни на Нов Зеланд химната не треба да се прифаќа, зашто на Нов Зеланд како дел од Комонвелтот, официјална химна е God Save the King на Велика Британија. Исто и Австралија, Канада, и уште 53 други држави.
Postirano pogore, promeni ja pesnata.Иста мелодија со некогашната југословенска
ОК де, семантика. Сакав да кажам: сојузните држави не се самостојни, независни држави, а имаат свои химни. Тибет е исто еден од петте автономни региони на Кина, односно исто што и Калифорнија во САД.Како тоа сојузните држави на САД не се држави?
Пример Калифорнија си гласи „Сојузна ДРЖАВА Калифорнија“ или Нов Зеланд ти е официјална држава, без разлика што е дел од Комонвелтот или Австралија исто.