Kajgana Song Contest #239 - Шведска

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никогаш не сум го слушал приватно типов , ама нарочно ја клавам песнава од заболекаров да видам дали некој ќе се сети на него.... беше хит пред триесетина години

Последно уредено од модератор:
Добро бе, кога стигнавте да ги испостирате сите најдобри :icon_mrgr:

Еве неколку идеи ако некому не му доаѓа: :P

Значи појма немав дека Eagle Eye Cherry е од Шведска со оглед на тоа колку музика и каква се немам ислушано.

Поради тоа што ги ставивте веќе по познатите и подобри а и не ми се победува нешто :pos: од мене една групичка што ми вртеше доста у тинејџерските денови.

Јас па појма немав дека Rednex се швеѓани .... ги мислев дека се од Германија . Btw фала му на Злате ( претпоставувам дека тој го направи тоа ) за тоа шо ми го поправи постот и сега видеото може да се гледа директно без да се оди на неговиот линк , но пак не ми кажавте како јас сам да постирам видео директно на постот :confused: .

Јас па појма немав дека Rednex се швеѓани .... ги мислев дека се од Германија . Btw фала му на Злате ( претпоставувам дека тој го направи тоа ) за тоа шо ми го поправи постот и сега видеото може да се гледа директно без да се оди на неговиот линк , но пак не ми кажавте како јас сам да постирам видео директно на постот :confused: .
Screenshot_20230523_064016_Chrome.jpg

Кликаш на Медиа и таму го внесуваш youtube линкот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom