Kajgana Song Contest #196 - Публиката пее

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Не важиии,треба да пее публиката! Не да повторува , според Џонтра критериуми :LOL: Скокам јас оваа тема
Супер, од милион видеа кајшто публика пее ти ги одбра 2те каде уопште не пее. Не замарај, се гледаме нигде.
Не знам за твоето видео, ама ова од Live Aid ако не е пеење од публика - не знам што друго е.
Не е пеење ова, ама се важи пошто е уникат за разлика од глупите аргентинци и бразилци од на Вори промашените песни.

Не можеш со 2 да се такмичиш.

Само денес се замарам, од утре тие пријави што не одговараат со темата нема да влезат на листа за гласање.

@курајбер и тебе не ти се важи нумерата.
можеше и само првата да ја ставиш за гласање али нема врска, ете сменив.

можеше и само првата да ја ставиш за гласање али нема врска, ете сменив.
За втората сакав да гласам. :D Абе не е проблем да се ставаат други видеа, само треба да се каже со која се пријавуваш.

Јас примена ли сум со оваа песна?

Јас примена ли сум со оваа песна?

Ради истово Флеш беше 2 пати одбиван. Не знам како ми ја утињате поентата, ко никад у живот да не сте слушнале публика како пее.

Бирај друга, ако немаш идеја еве ти една ако сакаш да имаш сигурен глас од мене. :D

Ради истово Флеш беше 2 пати одбиван. Не знам како ми ја утињате поентата, ко никад у живот да не сте слушнале публика како пее.

Бирај друга, ако немаш идеја еве ти една ако сакаш да имаш сигурен глас од мене. :D
Ме мрзеше да мислам.

Фала Џонтра, должна сум ти песничка. Ете со таа ќе учествувам.

Последно уредено:
Видеово ги исполнува критериумите на Џонтра во воведниот пост.
Учествувам со делот од 0:45 до 2:05.

Само денес се замарам, од утре тие пријави што не одговараат со темата нема да влезат на листа за гласање.
Во животот биди повеќе Корвус, а помалку Сусаро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom