Kajgana Song Contest #15

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
^ Губење време се полуфиналињата :D

Наредниов избор очигледно ќе гласи - Најдобра песна од Рејдиохед. Него боље директно гласање, што има врска сега полуфиналиња...

Се спрема бугарски воз така ми стои. А и у право сте, чуму полуфиналиња, гласања, глупости. Клајте го Ио победник и да си оиме по дома.
Студио...

Може и од осминафинале да почнеме ако не...
Ја ако тепав, немаше да ги има овие глупости.

Сто пати е поубаво со полуфиналиња, не заебавајте. Кога беше натпреварот со класичен рок, преку 50 песни имаше пријавено и сите директно во финале....и оди гласај ти сега за само 10 од нив.

Што ако имаше полуфинале... речиси ништо не ми промени во гласовите

123123.png

Само дупла работа за организаторот.
Ова доведува и до помал број на гласачи во финалето.

Со или без полуфиналиња, веројатноста е голема дека ќе се добие исти победник.

Се спрема бугарски воз така ми стои. А и у право сте, чуму полуфиналиња, гласања, глупости. Клајте го Ио победник и да си оиме по дома.
Студио...
100euros.jpg

Што ако имаше полуфинале... речиси ништо не ми промени во гласовите

Прегледај го приврзокот 96169

Само дупла работа за организаторот.
Ова доведува и до помал број на гласачи во финалето.

Со или без полуфиналиња, веројатноста е голема дека ќе се добие исти победник.
Да, ама минатиот натпревар беше специфичен. За сегашниот конкретно, тебе омилен бенд ти е Рејдиохед пример и сите пријавени песни од нив се во другото полуфинале, а не во твоето. За во финале сигурно дека ќе ги промениш гласовите, а и секој што испаднал во полуфинале има право да гласа и во финалето.

Се зависи до организаторот како замислува, ние само можеме да заземеме страна :D.

Да, ама минатиот натпревар беше специфичен. За сегашниот конкретно, тебе омилен бенд ти е Рејдиохед пример и сите пријавени песни од нив се во другото полуфинале, а не во твоето. За во финале сигурно дека ќе ги промениш гласовите, а и секој што испаднал во полуфинале има право да гласа и во финалето.

Се зависи до организаторот како замислува, ние само можеме да заземеме страна :D.

Ако ми е омилен Рејдиохед (никако), секако дека и јас ќе се пријавам со нивна песна, така да ќе бидеме во исто полуфинале :D

Уште нешто... малку неблагодарна е поделбата на песните во две групи. Секогаш во една група конкуренцијата ќе биде посилна.
Ако една песна во првото полуфинале би имала 30 поени и би испаднала, во второто би имала 60 поени.

Затоа според мене подобро е сите во ист кош да се стават.

Сепак, изборот е на организаторот
Во случај повторно да организирам натпревар, без разлика на бројката на пријавени нема да има полуфиналиња
(си ги избркав гласачите сега) :D

Абе ни евровизија не е фер. Оставете го организаторот да си ги постави правилата. Аман да се плачело само.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Прогласете ја Where I end за најуба, не дека не е и чиста работа нема да се мачите :D

Или прогласајте ме мене за победник за да напраиме натпревар по "Кафански" песми и сите да се развеселиме. Ете како мислам на вас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom