Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.476
И ај сега биди паметен и одбери нешто... Еве:
Ај што се врати се врати, ама не ми се верува дека почна да учествуваш во нашите игрички! Јосо ми те волимо, Јосо ми те волимо!И ај сега биди паметен и одбери нешто... Еве:
Не сакам да бидам многу строг, сепак и тој е дел од Битлси.Мислам дека песните од соло кариерата на Џони треба да ги тргнеш на страна. Па можеви во некоја прилика ќе има двобој Џони Vs WhoGivesAFuck...
Sorry mate, намерно направив до среда, за да има доволно време за полуфинале и финале. Веќе е почнато гласањето и не можам да те вметнам.Како бе вака ден порано завршува пријавувањето?
Јас одам со оваа
Sorry mate, намерно направив до среда, за да има доволно време за полуфинале и финале. Веќе е почнато гласањето и не можам да те вметнам.
Ајде издржи до недела
Тие песни се од после распадот на Битлси и се доста различни. Сега вака сме во непријатна ситуација, на пример Jelous Guy ми е една од омилените песни ама како да ја гласам кога знам дека нема врска со Битлси туку исклучиво со созревањето на личноста на Ленон? Нејсе, нема да ги гласам ама се надевам дека во некоја наредна прилика Џони ќе оди соло. Внимавајте на вакви ситуации сепак за да има некаков ред.Не сакам да бидам многу строг, сепак и тој е дел од Битлси.
Да ти дадам да препишеш?У пм никад се неам мислено овака за гласање...
Имаш право, само да не му го кршам атерот, сепак има нешто од Битлси во песната, дали ќе ја гласате ваше право [DOUBLEPOST=1403219694][/DOUBLEPOST]@Џонтра ВолтаТие песни се од после распадот на Битлси и се доста различни. Сега вака сме во непријатна ситуација, на пример Jelous Guy ми е една од омилените песни ама како да ја гласам кога знам дека нема врска со Битлси туку исклучиво со созревањето на личноста на Ленон? Нејсе, нема да ги гласам ама се надевам дека во некоја наредна прилика Џони ќе оди соло. Внимавајте на вакви ситуации сепак за да има некаков ред.
Vtoriot e baniran, otpagja.Имаш право, само да не му го кршам атерот, сепак има нешто од Битлси во песната, дали ќе ја гласате ваше право [DOUBLEPOST=1403219694][/DOUBLEPOST]@Џонтра Волта
@спортеџ комфорт
@КвикСилвер
@Andrew
Уште вие останавте за гласање, па почнуваме со финалето