Кајгана собиранка, 19.09.2015, 20:30ч, БАР ОН [издаЊе есен/зима]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе дојдете на собиранката?

• Вкупно гласачи
    64
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.501
Локација
Пустец
Драги наши мили членови, спам ботови, студенти, вработени, невработени, бугари, тролови, швалери, кладилничари, заљубени, нервозни чеда, чеда изгубени во просторот и времето и МИКИ1,

редно е да ја отвориме сезоната 2015/2016 со стил. По неколкуте успешни Кајгана собиранки изманатата година, кои беа од најразличен карактер, време е да се видиме по завршувањето на одморите. Го одбравме терминот од 19.09.2015 како најпосакуван на поголемиот дел од форумџиите, да им излеземе во пресрет и на членовите кои студираат во Скопје од другите градови а и на гостите од странство кои ќе бидат присутни, модерно наречени мигранти. :icon_lol: Локацијата на сите ви е позната.

Она што сакаме да ви го напоменеме е дека кога ќе се пријавувате дека доаѓате, треба да го тагирате вашето друштво и администрацијата ќе избере едно друштво кое ќе добие гратис тура пијачки и притоа друштвото ќе треба да ја помине цела година ломотејќи на форумов како администрација се срцки и не се како што мислат другите аууу газда сори ова во фуснота било, не е за на форум, требало после да им го кажеме на добитниците хехехе :icon_lol:

Сериозно, таг на друштвото и учествувате во изборот, без Ацид ми текна идеи :)

Live long and prosper.

Значи @StormRage @StormRage @StormRage @StormRage и @StormRage (пошо нели, One man squadron) + @Lu (оваа пиењето мене ќе ми го остајт валда, пошо возач), @Andrew , @AceCaleb (рачунај тука уште тројца), @Несериозен (ако се појавит). Кој не е пријавен на листава слободно да се пријавит

не надевајте се дека ќе добиеме нешо, многу пиеме секако :icon_mrgr:

Значи @StormRage @StormRage @StormRage @StormRage и @StormRage (пошо нели, One man squadron) + @Lu (оваа пиењето мене ќе ми го остајт валда, пошо возач), @Andrew , @AceCaleb (рачунај тука уште тројца), @Несериозен (ако се појавит). Кој не е пријавен на листава слободно да се пријавит

Јас малце ќе пијам :LOL: не е ради тоа што сум шоферка ... туку мојот епилог од премногу алкохол е ова :D

Ја може со вас ??

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Сторм Рејџ знам дека не ме сака у тим, затоа не ни се ставам таму. Он ти е од тие луѓе што викаат „ако некад не затворат сите за пиратерија, се надевам дека кога ќе седиме у келии ќе не поделат по вкус за музика“.

Сторм Рејџ знам дека не ме сака у тим, затоа не ни се ставам таму. Он ти е од тие луѓе што викаат „ако некад не затворат сите за пиратерија, се надевам дека кога ќе седиме у келии ќе не поделат по вкус за музика“.
Тое... од таквите сум... Ама добро се покажа со ракијата претходен пат... така да, треба уште едно интервју да поминеш, прелиминарно ќе те примиме...

А мене ме заборави бем ти алкоКОличар :D

Зашо едноставно не напраите список од "друштва" и на самата собиранка да се влечат ливчиња или да се фрла паричка или нешо, место да праите тука мутни работи -.-

Зашо едноставно не напраите список од "друштва" и на самата собиранка да се влечат ливчиња или да се фрла паричка или нешо, место да праите тука мутни работи -.-
Ај и ти и мичо и то е то :D

п.с. preparty, my place, as always? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom