blue ladybug
Фанг ловер
Јас у мојта екипа си ги сакам @Shakti @The Magus @Velvet She . Мислев и @Lu да си ја зеам кај мене, ама @StormRage ми ја лапна. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дај да собереме уште некој барем, да не испадне ко да идеме ко партнери на матураЕве јас и @RickyLFC9 нека сме тим
Ако не дојдам, он ќе го испие и мојот дел од наградата.
Хвала лепо.

Мојта. Тебе ти дужам да те носам на собиранка.Која група е неметалска ?

Мојта. Тебе ти дужам да те носам на собиранка.![]()

Зашо едноставно не напраите список од "друштва" и на самата собиранка да се влечат ливчиња или да се фрла паричка или нешо, место да праите тука мутни работи -.-
Сам да си одиш тогашДај да собереме уште некој барем, да не испадне ко да идеме ко партнери на матура![]()

Не лажи. Не си ме ни прашала што ќе носам за да си земеме од оние што се носат на дланка и да бидеме у тон со боитеСам да си одиш тогаш
Ја и поклон ти имав купено и све тоа, он нејќел како на матура...![]()

Ако не заборавам, носам литро ипол ракивче јас за препартиАј и ти и мичо и то е то
п.с. preparty, my place, as always?![]()

Ова за загревање на препартито кај @StormRage, исто како и минатите пати што се собиравмеАко не заборавам, носам литро ипол ракивче јас за препарти![]()
... така да ние веќе пивнати ќе си дојдеме на собиранка like always 

.....ц ц ц ц ц .....а ја бре?...шон су ја?Јас у мојта екипа си ги сакам @Shakti @The Magus @Velvet She . Мислев и @Lu да си ја зеам кај мене, ама @StormRage ми ја лапна.![]()

Ццц... Те забораив.....ц ц ц ц ц .....а ја бре?...шон су ја?
Прегледај го приврзокот 128402
Те примаме и тебе 
Дупли јузер нa @ShakaZulu......ц ц ц ц ц .....а ја бре?...шон су ја?
Прегледај го приврзокот 128402