Кајгана собиранка! [14.03 - сабота, 20:00 часот - БАР ОН]

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка S10E02

• Вкупно гласачи
    124
Зашо 3-5 песни? Зарем ќе има време секој учесник по толку да испее? :eek:

Зашо 3-5 песни? Зарем ќе има време секој учесник по толку да испее? :eek:
Во случај да не може да се најде некоја од песните... не е на одмет да се имаат повеќе опции, па по колку ќе се пејат ќе зависи од текот на настаните и моментално расположение :)

Tagni me be buljas. :D Ja sum slab sam,moze grupno so john I icebiy nesto od queen ili du hast so dzenu,da go povezbam germanski taman :D

Умен си ти затоа не те тагнувам , знаев дека ќе улеташ :D Ноќна кралица богами со џон , само договорете се кој ќе биде кралицата хаха

Бобан Рајович - Усне Боја Вина

„Абе Рики... не можеме да ја најдеме... дај друга песна... батали го кељавиов“, не ви пали тоа. Нема да ме спречите со такви муабети, еве линк црно на бело, добра караоке верзија со пратечи вокали у позадина, нема потреба од други песни кога култната е тука. Башка ја спремав за претходнава собиранка, цел загреан, џабе.

„Абе Рики... не можеме да ја најдеме... дај друга песна... батали го кељавиов“, не ви пали тоа. Нема да ме спречите со такви муабети, еве линк црно на бело, добра караоке верзија со пратечи вокали у позадина, нема потреба од други песни кога култната е тука. Башка ја спремав за претходнава собиранка, цел загреан, џабе.
Бирај уште една, јас частам :D
Нек пукну душмани! :roker:

Видовме дека беше скроз загреан по стајлингот. :D

Пола после прва строфа ќе ти се залепат за микрофон а другата половна „што повраќа од ваква срање музика“, ќе излезе надвор, да не им пропаднат аргументите против сељачкава музика (која патем сите ја слушаме) и нема да можат да „те заебаваат“ на форум :D

Рики, земи слушај треш метал, жити бога.

Пола после прва строфа ќе ти се залепат за микрофон а другата половна „што повраќа од ваква срање музика“, ќе излезе надвор, да не им пропаднат аргументите против сељачкава музика (која патем сите ја слушаме) и нема да можат да „те заебаваат“ на форум :D

Рики, земи слушај треш метал, жити бога.
Јас и метал, ко Фергусон и Ливерпул :D

ќе пишев и нешо од Тома ама ќе ми ја јадеше душата не ќе можев да ти се контрам... секоја реплика ќе ти беше:
Еј а ко пееше Тома на собиранка?
:icon_mrgr:

Јас и метал, ко Фергусон и Ливерпул :D
Пааа...ни јас не разбирам нешто многу, дури често и ги мешам жанровите :D
Тоа не значи дека ќе кажам за некој жанр дека е срање, ѓубре, сатанизам итн...

Јас би играл вака:

1. Диши Длабоко - Џамбазов
2. Неправда - Лева Патика
3. Girl You'll Be A Woman Soon - Urge Overkill
4. After Dark - Tito & Tarantula

Се пријавувам и за дуети, бек вокал за некој или за во feat. позиција хаха

Пријава за "Ѕвездите на Кајгана"

Корисничко име: Smert

Жанр: Странско/сентиш

Листа на нумери кои би сакал да ги исполни:

1. Judas Priest - Diamonds and Rust
2. Stratovarius - Black Diamond
3. Dio - Holy Diver

Напомена: Доколку се исполнува само една нумера, приоритет има првата на листата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom