- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Најди три жени и идеме ја и ти у дует на песнава
ДеЌко, три жени се на форумов. Тие што ќе дојдат, тие се...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најди три жени и идеме ја и ти у дует на песнава
Во случај да не може да се најде некоја од песните... не е на одмет да се имаат повеќе опции, па по колку ќе се пејат ќе зависи од текот на настаните и моментално расположениеЗашо 3-5 песни? Зарем ќе има време секој учесник по толку да испее?![]()
Tagni me be buljas.Таа е резервисана за кемба колегата.
Tagni me be buljas.Ja sum slab sam,moze grupno so john I icebiy nesto od queen ili du hast so dzenu,da go povezbam germanski taman
![]()
Бирај уште една, јас частамБобан Рајович - Усне Боја Вина
„Абе Рики... не можеме да ја најдеме... дај друга песна... батали го кељавиов“, не ви пали тоа. Нема да ме спречите со такви муабети, еве линк црно на бело, добра караоке верзија со пратечи вокали у позадина, нема потреба од други песни кога култната е тука. Башка ја спремав за претходнава собиранка, цел загреан, џабе.
Бобан Рајович - Усне Боја Вина
„Абе Рики... не можеме да ја најдеме... дај друга песна... батали го кељавиов“, не ви пали тоа. Нема да ме спречите со такви муабети, еве линк црно на бело, добра караоке верзија со пратечи вокали у позадина, нема потреба од други песни кога култната е тука. Башка ја спремав за претходнава собиранка, цел загреан, џабе.
Бобан Рајович - Усне Боја Вина
Да учам текст а?За тебе ова пошо си онфаер од посла
Јас и метал, ко Фергусон и ЛиверпулПола после прва строфа ќе ти се залепат за микрофон а другата половна „што повраќа од ваква срање музика“, ќе излезе надвор, да не им пропаднат аргументите против сељачкава музика (која патем сите ја слушаме) и нема да можат да „те заебаваат“ на форум
Рики, земи слушај треш метал, жити бога.
ќе пишев и нешо од Тома ама ќе ми ја јадеше душата не ќе можев да ти се контрам... секоја реплика ќе ти беше:Бобан Рајович - Усне Боја Вина
Пааа...ни јас не разбирам нешто многу, дури често и ги мешам жанровитеЈас и метал, ко Фергусон и Ливерпул![]()