V
Vollstandig
Гостин
Добро би било терминот да го подредите и за останатите од други градови да можат да дојдат, е сеа јасно дека сите навечер се слободни, али превозите се малце зезнати. Ако не, да бараме ефтин смештај низ скопје

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сум нов, па се мислам дали да се приклучам. Да не мрчат послеПримате нови-штотуку регистрирани членови ?!![]()
I'm in!Ама сериозно прашувам сега, има расположени за караоке на крај да напраиме?
Победникот (тој што ќе добие наголем аплауз од публиката) добива симболична награда![]()
Геџо таман прилика за да дојдешМалу бев по светов на печалба и шетња ... im back tho. Ај ќе се најде некој ваљда за да не одам сам xD
дел се знаат дел не. јас на пример не се знам со никој освен со 2 3ца и тоа пак сега да ги видам по втор пат ке се запознам (јебига не памтам фаци)како што гледам тука отприлика сите се знаете, а ја никој не знам и башка од Кочани сум..
а баш сакам да се подружам со вас![]()
ако го покани леандра нема да може да најде ниедна причина за да не дојде. ке лета ако треба!Се надевам CiTro нема да бара миљон оправдувања за да не дојде и ќе не почасти со неговото присуство, а и Стеф енџел ќе им покаже на "мужите" како се денса![]()
И ја ќе дојдам ма!И јас ќе дојдам!![]()
Не заебавај, уште тоа фали, па тек тогаш никој нема да прозбори со никого и нема да се запознае со никого.......треба да се носи ID картица со ник и аватар?
Нема потреба, вратарот ќе стои со лаптоп пред влез и ќе проверува.......треба да се носи ID картица со ник и аватар?