Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро би било терминот да го подредите и за останатите од други градови да можат да дојдат, е сеа јасно дека сите навечер се слободни, али превозите се малце зезнати. Ако не, да бараме ефтин смештај низ скопје:)

Ако сте за муабети, шали и по малце сеир - дојдете. Нема везе колку постови имате и слично, ова она.

Ама сериозно прашувам сега, има расположени за караоке на крај да напраиме? :)
Победникот (тој што ќе добие наголем аплауз од публиката) добива симболична награда :)
I'm in!

Малу бев по светов на печалба и шетња ... im back tho :) . Ај ќе се најде некој ваљда за да не одам сам xD
Геџо таман прилика за да дојдеш :)
Ајде пер и ние ќе се збереме, знаеш какви комбинации паѓаат :pos:

како што гледам тука отприлика сите се знаете, а ја никој не знам и башка од Кочани сум..
а баш сакам да се подружам со вас :sneaky:
дел се знаат дел не. јас на пример не се знам со никој освен со 2 3ца и тоа пак сега да ги видам по втор пат ке се запознам (јебига не памтам фаци)
онтопик - би сакал и јас да дојдам ама не гарантирам. ај ке гледам либево да го убедам па да дојдеме заедно да не дремам сам ко мисир.
Се надевам CiTro нема да бара миљон оправдувања за да не дојде и ќе не почасти со неговото присуство, а и Стеф енџел ќе им покаже на "мужите" како се денса :pipi:
ако го покани леандра нема да може да најде ниедна причина за да не дојде. ке лета ако треба!

Ќе дојдам ама маската не ја ваѓам цела вечер :vozbud::pos::нинџ:.

Он:Можно е не сум сеуште сигурен ако убедам некој другар/ка да иде со мене ќе бидне ,да не се чуствувам како вонземјанин :sneaky:.

....треба да се носи ID картица со ник и аватар?
Не заебавај, уште тоа фали, па тек тогаш никој нема да прозбори со никого и нема да се запознае со никого... :)

Баш пред некој ден ми се моткаше нешто вакво низ глава, коа гледам Ејсид Сејдиу:pos:, почнал да прибира народ, сепак се надевав собиранката да е некаде кон средината на Март (тогаш би бил дома)....:(
Така да оваа нема да можам да дојдам, ако има некоја друга кон средината на Март 102.5 % би присуствувал.

Сепак, убаво да си поминете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom