Јас другар, само не знам со работа како ке сум ако ги завршам поважните што ми се за брзо те земам и бегамеНеофицијално да ... не знам со смениве на work како ќе сум ама би било добро ако има некој од Струга-Охрид за организирање ќе е одлично

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас другар, само не знам со работа како ке сум ако ги завршам поважните што ми се за брзо те земам и бегамеНеофицијално да ... не знам со смениве на work како ќе сум ама би било добро ако има некој од Струга-Охрид за организирање ќе е одлично
Ова би му дошло како гикски црн хумор? Како и да е, воопшто не е смешноНе се лажете Ацид ве собира за да ви мавне рекет за нов хард диск!![]()
Дојди сам де, ќе се запознаеш. Или до тогаш убеди некоја форумика да дојде со тебeХмм ќе дојдам ваљда. ама ако ме дружите пошто сам ќе доаѓам![]()
Ама сериозно прашувам сега, има расположени за караоке на крај да напраиме?
Победникот (тој што ќе добие наголем аплауз од публиката) добива симболична награда![]()
Ќе ја пееме Сечи Перо ако не знаеме други, шо ти е гајле... Без грешка знаеме лириксОсејчам ќе биде хоророке... a главна награда шопска.![]()
Како што знам сите се поканети. Штета што не можам да појдам СК, ем втора смена на работа, ем сум од ПППримате нови-штотуку регистрирани членови ?!![]()
Некој погоре спомна дека „нема со кого да дојде“. Ете, договорете се кај ќе се чекате...Примате нови-штотуку регистрирани членови ?!![]()