Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ми е криво кога ќе ги гледам овие организациите и знам дека не можам да дојдам ( барем во моментот ми изгледа неверојатно). Ако има некој од Битола кој сака за без пари да ме пренеси до Скопје и да ме врати истиот ден (или да ми најди за сместување доколку останеме вечерта да спиеме) и потоа безбедно да ме врати јас би дошол.
Никогаш немам дојдено на масовна собиранка само на такви мини кафе собиранки.
имам некои идие како би стигнал со Скопје ај ако излезат како што треба можеби би ве дружел.

Многу ми е криво кога ќе ги гледам овие организациите и знам дека не можам да дојдам ( барем во моментот ми изгледа неверојатно). Ако има некој од Битола кој сака за без пари да ме пренеси до Скопје и да ме врати истиот ден (или да ми најди за сместување доколку останеме вечерта да спиеме) и потоа безбедно да ме врати јас би дошол.
Никогаш немам дојдено на масовна собиранка само на такви мини кафе собиранки.
имам некои идие како би стигнал со Скопје ај ако излезат како што треба можеби би ве дружел.

http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-собиранче-11-02-2012-сабота.57966/page-6#post-4737974

Ијааа, машала пријавување. Собиранче рековме, ама ко за инат ќе биде фул :pos:

Има пријавено 30 души до сега? Највеќе 40-50, не верувам дека локалот ќе собере повеќе... :)
Али океј, пушачите и онака ќе циркулираат внатре-надвор, а сигурно и некој ќе заебе у последен момент :)

Има пријавено 30 души до сега? Највеќе 40-50, не верувам дека локалот ќе собере повеќе... :)
Али океј, пушачите и онака ќе циркулираат внатре-надвор, а сигурно и некој ќе заебе у последен момент :)
Не се секирај, ако дојдам јас многумина ќе откажат :icon_lol:

Можеби ќе дојдам, дека се паѓа на мојот роденден и роденденот на внукот не сум сигурен. Ако има луѓе со кој би се сретнал не се ни мислам ич..
А и ако е тесно, нема да се задржувам повеќе од 30 мин. со оглед на тоа дека имам социјална фобија и страв од тесен простор. :/

Не се секирај, ако дојдам јас многумина ќе откажат :icon_lol:
Поука - жени, чувајте си ги мајките дома заклучени, оти то е.

Инаку во контекст на темата - доаѓам и јас.

Ако ми ветите 2 пијачки на собиранката, Кајзер ќе биде мета на заебанции. Нормално и неговата недопрена љубов :rolleyes:

Ај меј кам... ако иде и некој друг од моите блиски кајгана другарчиња :pipi:
Не се срами де до толку, еве и јас ќе дојдам, пријавувам присуство, ааааа имам мерак и Ann да дојде :love:

Не се срами де до толку, еве и јас ќе дојдам, пријавувам присуство, ааааа имам мерак и Ann да дојде :love:
Еconomists...

И јас пријавувам желба овие тројца да бидат присутни. Сосе цитираниов, да нема заблуди.

Ауу што е ова бе , најдобро едно Тамче да си земете за движење низ градов .. заеби такси 50 души сте.

ПС.

Примате новајлии ?
:pos:

Тебе те знам™. Ама шо има везе, дојди.

Ауу што е ова бе , најдобро едно Тамче да си земете за движење низ градов .. заеби такси 50 души сте.

ПС.

Примате новајлии ?
:pos:

Собиранка? A fuck-fest for geeks.
Шега настрана....still a fuck-fest for geeks.
:)
Ако Dback ме цитира и се заколне во Бог дека ќе дојде, тогаш ќе дојдам и јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom