Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како што гледам тука отприлика сите се знаете, а ја никој не знам и башка од Кочани сум..
а баш сакам да се подружам со вас :sneaky:

Се надевам CiTro нема да бара миљон оправдувања за да не дојде и ќе не почасти со неговото присуство, а и Стеф енџел ќе им покаже на "мужите" како се денса :pipi:

како што гледам тука отприлика сите се знаете, а ја никој не знам и башка од Кочани сум..
а баш сакам да се подружам со вас :sneaky:
Ако имаш прилика дојди, никој со никого не се знаеше на почеток, па сите се запознавме :)
Е сеа, добри 2 години што неаме организирано собиранка и полека вирутелното дружење го надмина реалното - тоа е друга приказна... Затоа и сакаме да се видиме :)

Ако имаш прилика дојди, никој со никого не се знаеше на почеток, па сите се запознавме :)
Е сеа, добри 2 години што неаме организирано собиранка и полека вирутелното дружење го надмина реалното - тоа е друга приказна... Затоа и сакаме да се видиме :)
тешко дека ќе дојдам специјално (без навреда не е до мене)
али ако ме навее пат за Скопје ќе поминам ;)

Еј а што се случи со традиционалниот датум на збиранка 2-ри Февруар и традиционалното мото-Не биди педер дојди на кајгана збиранка?

Еј а што се случи со традиционалниот датум на збиранка 2-ри Февруар и традиционалното мото-Не биди педер дојди на кајгана збиранка?
Се паѓа у понеделник, тоа би било катастрофа :( :D

Иначе, еве го банерот за роденденот во 2008, кој се падна на 2.2! :pos:
http://megaswf.com/serve/2101573 (отвори го и застани со маусот на него)

Кога сме кај ретро банери, еве уште нешто од архивата :pos:
http://www.swfcabin.com/open/1327870736

Па некој најверојатно си фатиле дечковци и сеа не е убо да им го заебуваме празникот.. мислам.. :)

Се надевам CiTro нема да бара миљон оправдувања за да не дојде и ќе не почасти со неговото присуство, а и Стеф енџел ќе им покаже на "мужите" како се денса :pipi:
Зашто да не секогаш сум расположен да разбијам монотонија,дури и другарка ми Алекс ја натерав да иде танц со нејзиниот партнер па ќе видиме како ќе биде :)

Ама сериозно прашувам сега, има расположени за караоке на крај да напраиме? :)
Победникот (тој што ќе добие наголем аплауз од публиката) добива симболична награда :)

Acid, oд сеирџиска гледна точка - од мене едно „ДА“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom