Таруно
Еким
И ја ќе дојдам ако дојдам, ама ќе гледам да дојдам, значи доаѓам... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко ракија бар.И ја ќе дојдам ако дојдам, ама ќе гледам да дојдам, значи доаѓам...![]()
Ако имаш прилика дојди, никој со никого не се знаеше на почеток, па сите се запознавмекако што гледам тука отприлика сите се знаете, а ја никој не знам и башка од Кочани сум..
а баш сакам да се подружам со вас![]()
тешко дека ќе дојдам специјално (без навреда не е до мене)Ако имаш прилика дојди, никој со никого не се знаеше на почеток, па сите се запознавме
Е сеа, добри 2 години што неаме организирано собиранка и полека вирутелното дружење го надмина реалното - тоа е друга приказна... Затоа и сакаме да се видиме![]()
Се паѓа у понеделник, тоа би било катастрофаЕј а што се случи со традиционалниот датум на збиранка 2-ри Февруар и традиционалното мото-Не биди педер дојди на кајгана збиранка?
Еј а што се случи со традиционалниот датум на збиранка 2-ри Февруар и традиционалното мото-Не биди педер дојди на кајгана збиранка?
Зашто да не секогаш сум расположен да разбијам монотонија,дури и другарка ми Алекс ја натерав да иде танц со нејзиниот партнер па ќе видиме како ќе бидеСе надевам CiTro нема да бара миљон оправдувања за да не дојде и ќе не почасти со неговото присуство, а и Стеф енџел ќе им покаже на "мужите" како се денса![]()