Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    202
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам... алал да ти е :) одамна не сум слушнал дел од овие преубави песни, како ги нареди кихот:

а твојата шо ја забораив :kesa::kesa: одма после Тиесто е твојатаа :) :) проштевај чедооо

Алал да ви е шо сте ја стаиле Аланис Морисет..ај уште нешто од неа по ваша желба, (ако не е проблем) :pipi:

Малце ремикси од последниот албум на Армин.
arminonly-imagine.jpg

Почнуваме со трансови, желби добредојдени. :pipi:

Jochen Miller - Lost Connection > ако ти се наоѓа при рака :helou: ,ако не, може нешто постаро од Paul Van Dyk :)

Jochen Miller - Lost Connection > ако ти се наоѓа при рака :helou: ,ако не, може нешто постаро од Paul Van Dyk :)
Ќе иде лост конекшн, а после еден нов микс од една стара песна на Ван Дајк. :pipi: Ќе ти се бендиса, гарант.

:salut:

Ajt:vozbud: ај ем он лајн :wink: .. додека ја чистам собава :pos::pos: трансов ми дава енергија да завршам со нередов ...

Ajt:vozbud: ај ем он лајн :wink: .. додека ја чистам собава :pos::pos: трансов ми дава енергија да завршам со нередов ...
Аман еј, у 2 навечер соба суредуаш... :леводесно: :pos:

Иначе, продужуаме со мојата омилена трака деновиве, Forget About Us.. Одличен ремикс... :vozbud:

Уууу....чил песнички...
3679776705_eddc52aaaa.jpg

Јас се најавувам. Ќе почнам со електронска, ќе продолжам со ваши желби. Секаква музика иде денеска. :ружа:

Нетов почна да ме заебава, се извинувам што се изгасив ама подобро така отколку да кочи цело време.

Преземав јас, ако некој слуша, и има желби, нек пева. :)

Заеби уште оваа и ојдов. :) имам бизнис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom