Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако веќе е тивко и дефинираме рапавост, тогаш Перснл Џисс од Кеш, ќе заврши работа. Може и Воркинг клас хироу од светецот без ореол на Io Sono Interista
Ја нисам био ту...

Ова после идеше со Sve je laaaaaz... проследено со кршење пивски шишиња.

Претпоставувам џезот беше од вчера бидејќи јас пуштав џез...

Идеше 5 минути пред да го напишам првиот пост, освен ако Tuneln нешто забушава.
Како и да е. :)

Во 19 часот одиме со NIN, отрпилика според тоа што пресметав час и половина, или некоја минута повеќе.
Значи песните ќе бидат оние кои ги одбраа другарчињата од темата посветена на бендот. Ова ќе биде како најава за наредното име на тапет во таа другата тема (идејата беше на форест, ми се допадна и мене и така ) :)

п.с кој пушта моментално музика, да се јави на рецепција :D

Изгледа дека диџејот се заборавил, но како и да е, предвидената музика ќе се пушти, отприлика околу 00 часот. Уште од сега го закажувам терминот. Отприлика кога денот ќе прекрши.

Абе то е ок да пуштам сега, ама морам да излезам за 40тина минути(имам за честење положив за кола), а музиката е сат и 40 минути. Така да околу 00 ќе се пушти предвиденото да не го сецкаме како на рати. :)

I love it. Сврти малце на вокал ако можеш. Женски вокал.

Ми се пуштил миксот 2 пати по грешка, идеме live миксање сега.

Above and Beyond, вози си ги. Во мојата замисла за рајот, во позадина се слуша female vocal progressive trance.

Don't belong, одличен избор, само не е ориџинал микс, некој ремикс е, во оригиналот го немаше тој звукот како поврзување на модем од 56 к. Ај да те спамирам со музички жељи

И you belong to me Bobina и Betsie Larkin, песната не ми излагува може 10 месеца од глава, ептен во жили влезена нарочито миксот на Јорн ван Дејнховен

и секако се од Emma Hewitt, таму немаш промашај, девојката е измислена за вокал транс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom