DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Имам огромен проблем секогаш ама секогаш мислам отпоќе значи да не сум навредил некоја личност или дан е ме сватила таа личност погрешно и од тука ми почнуваат сите мисли, мозгања, проблеми, прашување дали е така. Кога и да се зближам со некој чоек то ми се случува, и стално ама стално ме разочарвале луѓето со кој сум бил близок бар во едно 70% и пак продолжвам да сум тука и верувајте на чоек од сите што ги знам лошо му немам напраевно (барем не свесно) и да ми изгреши се помош да ми побара одма ќе рипнам ќе помагам. А и многу пати ми рекле дека мн се извинвам, дека мн велам фала и дека премн мислам ....
Значи ств овај проблем со премногу мислење ме мачи тотално, или ако се зближам со некоја личност и сега се слушаме повеќе во текот на денот онака за да се слушниш за маубет шо било како било, што план има нема, па што се случило ( збораме на другарска база) одма после то се осеќам како да ја напонувам таа личност и се мозокот ме носи на мисла дека мие таа личност лута дека сум ја напнал или ме избегава .....
Ако некој може да помогни или сподели совет фала, ако не фала на времето
Значи ств овај проблем со премногу мислење ме мачи тотално, или ако се зближам со некоја личност и сега се слушаме повеќе во текот на денот онака за да се слушниш за маубет шо било како било, што план има нема, па што се случило ( збораме на другарска база) одма после то се осеќам како да ја напонувам таа личност и се мозокот ме носи на мисла дека мие таа личност лута дека сум ја напнал или ме избегава .....
Ако некој може да помогни или сподели совет фала, ако не фала на времето