Имам милион проблеми. Четири члено семејство, месечен приход -+ 1000 евра, годишно значи минимално 12к евра. Ме праќаат на ебани места да работам за 8к. Многу често ми кажуваат дека сум како татко ми, а јас не го можам него ( разведени се а и они го мразат), утредента/(после неколку денови) ми се извинуваат, јадиме сите на маса (шпагети) не сум знаел да ги јадам премногу сум влечел, демек они знаат да јадат у ПМ. Си идам од работа, се туширам, иде мајками и вика "Што е овој ваков во косата како (И некој навредлив збор). Значи има мал милион на вакви слични работи али да не набројувам. Самодовербата ми е на најниско можно ниво. Мнооогу често ме вреѓаат, ќутам ќутам ама некогаш избувнувам и се дерам, и пак јас крив сум. Ме имаат удрено еднаш и тоа на 19 години, не вратив нормално, бев готов и нож да извадам ама тоа у бес и се воздржав. Никогаш претходно не сум ги удрил јас, да не ме сватите погрешно. Ги сакам премногу сите членови од моето семејство али јбг. Може и ПП да ме контактира некој ако сака.
Thanks in advice.