2 

~2A
Гостин
Се чувствувам многу бедно,без идеа за/што како понатаму.Премногу сум емоционален, во еден момент сум лут,а во друг момент веќе од жал не можам да издржам ми идат солзи.
Полн сум со огорченост и негативна енергија,што да направам да се потсмирам малце... веќе ништо не ми е интересно, се си мислам само на лошо...никаква надеж немам.

Полн сум со огорченост и негативна енергија,што да направам да се потсмирам малце... веќе ништо не ми е интересно, се си мислам само на лошо...никаква надеж немам.

Не ги повредувај ако не сакаш да си сам еден ден,пушти ги да те сакаат,убава е љубовта но барем за миг стави се во нивна позиција како ке ти е тебе да те повредуваат?
 али ај веќе се навикнав запознав другар све е ок али зошто секогаш луѓето кога зборуваат се жалат ... секогаш зборуваат за нив или пак ќе те праша како си онака колку ради реда а и се јавуваат само да се испразнат почнав да излегуам со него онака надвор и само ги мрзнам мандариниве мои ... секогаш помагам на секој кога ќе можам и на крај јас испаѓам крив ... на љубовно поле дефинитивно тапа ... како и секогаш можеби има некое мала светлина али тешко немам некоја посебна надеж иако премногу се трудам околу неа дај боже нешто да биде али јбг почна животот да ми станува работа - дома - работа - дома почнав да мразам празници, нова година, и премногу нервозен сум 2-3 лица ми предложија да одам на психијатар но јас знам дека не сум за таму бидејќи џабе ќе одам само парите да ми ги земе и помош нема .... иако можеби нема ни никој да го прочита ова али јбг можеби еден ден ќе биде болје ... 
 се како да нема време да се ужива во обичните нешта .Во право си можи да е до темпераментот .......[/quote]