Кајгана обожаватели?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ne niedno od tie gorenavedeni nesta,ednostavno spontana diskusija,prasanje,odgovor ,kako,zosto,pricina itn itn,znaes kako ide diskutiranje :pos:

Дека си ми тајна обожавателка - не ми си... тоа сум ептен свесен...Не можам само да пробијам дали сакаш нешто да ме заебаваш, или што е финтата??? Ме збунуваш и не ми е убав филингот, искрено!!!!

Can you imagine there ain't any trick :pos: bidejki neli ko sto kaza nemozes da me izanaliziras,eve pomos, ne se zaebavam so tebe,ednostavno diskutiram :pos: pojasno sega ili pak ne?

Сега па ич!!! Искрено, мислам дека си играш мајндфакинг гејмс со мене.. Не е у ред тоа :(

Dolphin напиша:
Абе види, за да некоја биде со мене, треба да има совршена психа, и се што иде уз тоа...
Долфин, сеа ми кршиш филм... Мислев дека сработуеш и мува во лет...

А ако чекаш совршена психа - ќе си останеш сув :) :) :)

Не е бичот бе Асид. Нема шанси. Овие на сликата се по.....стегнати? И плус имат по друга форма. Дефинтивно Ирена мислам хелооооу на форум велеше оти си и' ќејф? Можда ова и е камбек :D 8) :twisted: :roll:

Toreador напиша:
Не е бичот бе Асид. Нема шанси. Овие на сликата се по.....стегнати? И плус имат по друга форма. Дефинтивно Ирена мислам хелооооу на форум велеше оти си и' ќејф? Можда ова и е камбек :D 8) :twisted: :roll:
My point exactly :pos:

Сега вака сака да се извини што го откачи Ејсид кога гласавме за пар на Кајгана

_ZlObNiCa напиша:
Toreador напиша:
My point exactly :pos:

Thank you my good woman. Е сеа да видиме зошто на Ејсид не му работи тоа кликерот за да му текне тоа :P :P :P Демек се нервира.... :roll: :roll: :roll:

Tonchie напиша:
Не бре мањак низа1, мене ме имаш видено по шорц само, ваљда немам :D
Муабетот беше за пирс на јазик.

абе немој вакви муабети, ке си помислат форумџииве шо праеле овие без мајци у шорцеви :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom