Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
jas cuvam angliski koker spaniel i mnogu si ja sakam mnogu sum privrzana so nea i ne znam sto bi pravela koga ke ja nemam sum cuvala i papagali ribi macki no so nea najmnogu se privrzav gi sakam site zivotni

moeto kuce angliski koker spaniel mnogu si ja sakam

Јас чувам аквариумски рипки. Имам скалари, биколори, ајкули и чистачи. Се спремам да земам едно кученце од Вардариште за у село.

на моето маче ангорка(што го немам више на жалост) му ставив име Мика многу ми беше супер ми се допаѓаше името секако некое невобичаено за животно но по 2 месеци открив дека е машко па го прекрстив во Мико:pos2:

Чувам една водна желка по дома. :icon_lol:
Ја добив како поклон за Нова Година, чинам беше 30. декември 2004. И еве ја, веќе 4 и пол години ја имам дома, буквално од големина на петденарка стана ептен голема. :)

Ајде официјално да ги претставам моите сонциња што сега ги чувам:)

6 мачки...
Генерациски се чувани...чичко..внуци...браќа:pipi:

DSCN0018.jpg

Тофи тигрица
Мојот новогодишен подарок:)
Најдивото и најненормалното папагалче на светот. Осум месеци заедно а ниеднаш не ми слетал:nesum:
DSCN0176.jpg

Најновиот член самојадот Рики:vozbud: Најнајнајубаво и немирно бело гушкалово суштество. Потомок на Баги:back:
Ricky 006.jpg

Ricky 004.jpg

Луна-кутре шарпланинче(уште е мало затоа викам кутре) :pos:
Сестра ми и тетин ми го одбраа имево јас не ни бев дома!:toe:
а имав порано пудла-Ани :pos: незнам кој ја крстил али ми текнува дека една сметка и папуча не ни остана цела од неа!:tapp:

Јас воопшто не знам да крштевам животни и затоа таа работа им ја оставам на сестра ми и на мајка ми
Најново животно шо ми се мотка дома е мачка што ја донесе сестра ми од некаде и се вика Хобо.Претходната мачка поима немам како се викаше, сите ја викавме Панкерот оти беше скроз црна
Претходното куче кое се викаше Мими по желба на мама,поима немам од кај и текна....
А ова куче сега што го имам се вика Роки,не ми се свиѓа мене името сестра ми му го даде,јас го викам Мочко:smir:

Првото маче ми се викаше Андреј по тогашниот мој омилен филм...фоката Андре:)

Сега мачињата
Кускуле- кума е сестра ми...како мало беше ептен смотанко, плашливо и слабо:)
Фата и Мујо- исто кума сестра ми се знае по што крстени...

Тофи папагалот по омилените мои чоколатца:pipi:

Рики кучето по мојот омилен фудбалер...Рикардо (Рики) Кака:icon_lol:

Имам куче не знам како да се вика, веќе го чувам 2 месеци и иди на мац-мац кога го викам мачето :)

kuce.jpg

ku4enceto mi se vika ,,Marko"...idea od tatkomi:pos2::pos2::pos2:

Абе си имав јас едно маценче МАРКО ми се викаше ...7 год си го чував ама више го нема за жал. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom