NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
Ах, ај ако имаш некои интересни онака романтични прикачи слики сакам да ги видамАко може секако
![]()
Не се прикачува, нз шо е проблемов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах, ај ако имаш некои интересни онака романтични прикачи слики сакам да ги видамАко може секако
![]()
Пробај од овде, и потоа преку директен линк стави ги на кајгана преку Внеси/Измени сликаНе се прикачува, нз шо е проблемов.
Ај подобјасни малку што те инспирираше да ја направиш таа сликата со чашата вино?Не ги правам сама, секогаш ги правам со мајками " Креативните работи"
букетчина, слики, честитки, еве неколку слики.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има уште многу, ама овие достасе.
Ај подобјасни малку што те инспирираше да ја направиш таа сликата со чашата вино?
Фљордон, ххахаха
3то хоби ми е пеењето во локалната група... тешки аматери (виолинист, гитарист, хармоникаш и јас пејач)Ова го практикуваме само за слави, родендени, празници, и кога правиме скара (али ко раштимани звучиме претпоставувам), но добра работа е што кога сме поднапиени поубаво звучи
/quote]
Што најмногу пеете/свирите?![]()
Зашо мислев дека си машко?Цртам, еве еден скорешен цртеж...недовршен
пеам, свирам на пијано и на гитара , изработувам накит (од фимо, жица , чоја, монистра...еве ми го профилот за накит на фб-http://www.facebook.com/Charmedhandmadejewelry)
A eве и некоја моја изработка, накит:
Инаку обожавам да читам и да пишувам, имам неколку први места дипломи и пофалници од детски рацинови средби со освојувано бесплатен одмор, исто така околу 10 меѓународни дипломи 1во место во цртање и сликање, не се вбројуваат пофалниците и благодарниците и 2р0 и 3то место, исто така секогаш победувам на караоке натпревари... ме избраа да пеам на некој фестивал детски ама ми бараа 20 000 ден и фино лепо си излегов од собата за аудиција....Правам слики на фотошоп исто така...пишувам статии и колумни за http://zanimlivosti.hostoi.com/....
A имам само 14 години, полека полека си ја осигурам иднината..
П.С. Кажете некоја критика за изработкиве...ако не ве мрзи